♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 5, 2009

Berkelip-kelip..

Meow...meow.....meow......lapar ek cat? duk kelip2 mata tu...alalala..cute2 ni...
Apa nak ceta ni...actually nak ceta pasal cat ni....tapi aku tak berapa minat Cat, aku lebih suka Rabbit..cute sgt....tengok la kucing-kucing kat bawah ni...korang yang suka cat ni, best la...


ni Kucing tipu...duk kelip2 mata kat aku....hehe

usihhh garangnye nak amik gambar ni...nak masuk magazine tau...kakakaka..

boleh aje dia paling belakang dia kat aku lak.....sombong...hahaha

yang ni lagi la....tak paling2 langsung paggil buat tak tau je...
tengah rakus makan malam..kekeke


ye...ni baru betui....ni kucing peliharaan kat umah PakLong aku, cousin aku yang bela..depa memang suker kucing....ada lagi seekor tapi tak dapat nak snap sebab berlari bebas d'daratan.

14 comments:

~Firsya~ said...

cute nyeee cat2x nie...tp sy kurang suke sikit ngan cat,takotttt nak pegang,,huhuhu...kalo rabbit ok jugak...hehe

~zuraiwan~ said...

Firsya~sama la kite pun kurang skit ngan cat, x berani pegang..rabbit mmg sukerr..

DuRiAn rUnTuH said...

kite suke kucing!!~~..hihi..kucing putih di atas ni,memg cantik..

~zuraiwan~ said...

Durian Runtuh~ooo sukerr ek...hehehe..ok la..kite x brp la..

ibu_umairah said...

comel nya cat- cat nie......tp kiter suka tgk!!!nak bela malas...hee.eheee

IeDa said...

Ayin mmg suka sgt kucing..mmg nampak sgt2 dia syg kat kucing..kalau dia tgh mkn..sanggup tu bg yg dia punya mknan utk kucing..x kesah la kucing tu comel ker idak..mcm2 perangai...

~zuraiwan~ said...

ibu umairah~kekeke...ye la nk bela tu kena rajin jaga la kan..

~zuraiwan~ said...

Ieda~seorg anak yang penyanyang la ni AYin ni...suker binatang..Alhamdullilah..

CaPiQa said...

cumel laaa! nak pelok dia. huuu..

tapi nanti yg 20 ekor ni jeles plak. ekeke..

tamak capiqa ni kan? hehe.. ^_^

mummYaeesh said...

siannye diorang..kenapa dikurung biarla sume lepas bebas..pastu nmpak cage tu mcm kecik jerk!

~zuraiwan~ said...

Capiqa~kalu suker kucing x per...akak x brp suker..hehehe...

~zuraiwan~ said...

mummYaessh~x kurung selalu la...diaorg lps juga, kite pun x brp tau sgt jaga kucing ni...hehe

zue_annie said...

cutenya...dulu masa kecik2 ada la ela pastu abah aku dah x suka bela samapai la ni..tp umah MIL bnyak tpi aku rimas la...

~zuraiwan~ said...

zue~sj je aku ceta psl kucing...bahkan aku kurang suker bela kucing...kekkee...