♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, June 13, 2009

Lunch on SATURDAY

Sunyi la aku lunch hari ni tak berteman....hubby keja so tak dapat nak balik makan sekali. Hari nie aku masak pun simple2 jerr jadi lah untuk aku ngan hubby je then masakan aku masak ni nie lajak lah sampai ke Dinner..

Udang sambal pedas lagi..hehe

Masak lemak taugeh n takua

Ikan goreng sardin..

~Hmmm....hubby kena gie keja lak kul 4lebih..nie gara2 virus Influenza la nie, ada Emergency Case...tinggallah lagi aku keseorangan. Tapi tak per, aku paham keja hubby...aku sorang2 layan tv n Movie je la kat umah..kekekeke

14 comments:

Yan said...

macam ni kata lauk simple...??? klu yan dah lebey pada kenyang dah ni..

yg ikan goreng sardin tu tak penah lgk buat. mesti lazat.. halamak camni tmbah tombam la den

MaMa aYiN_FaSHa said...

Wah..x berteman pon menu ..sedap tue..hiks..aku sgt suka masak lema tauge..hiks..

~zuraiwan~ said...

Yan~aaa bg kite simple la tu..x simple ek?? ikan goreng sardin tu goreng garing2 sodap tau..hehe

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~kekeke...simple la tu uitt..sodap gk msk cm ni..

Nur Farhana said...

Wow.. Ikan goreng sardin plg sukeee.. Heehee.. Sdap hingga mnjilat jari kaki.. Hik hik hik..

Kak zura.. Encik Hubby keje ape yerk akak?

Mrs. Adz said...

wei sedapnye lauk..lagi best yang udang tu..lapor lak tengah-tengah malam ni..huhu

alyyani said...

semalam kami pun makan sambal udang. tp sebab tonsil aku bengkak, tukang tengok husband makan je la. huhu...

zue_annie said...

uitt simple bg ko yg ni...x simple lg dahsyat la ek hehhehe..sedap2 feveret aku udang tu hehehe

~zuraiwan~ said...

Nur Farhana~akak pun ikan goreng sardin goreng garing lagi sedap..
EN hubby keje bhgaian kesihatan...

~zuraiwan~ said...

Mrs.Adz~kekeke...aku msk x tau la sedap ke idak..bleh la thn..

~zuraiwan~ said...

alyyani~owhh ye ke? msk sama ek..ala siannya x leh mkn pedas2 la ek..

~zuraiwan~ said...

Zue~ntah bg aku simple jerrkk..hahahaha..

mamadanish78 said...

terliuqnye tgk sambal udang tu..klu bjiran ni..mmg mamaD dah dtg dah temankan zura makan...bkn setakat temankan jek..mamaD balun sekali semua lauk zura tu...wakakaa...

~zuraiwan~ said...

MaMaD~kekeke...tq mama sudi nk teman kite ek..meh kite bjiran..hehe