♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 10, 2009

Jangan Pandang Depan..

ENTRY nie sambungan dari citer kat Pekan Ahad lepas kitaorang beli durian ,kitaorang tak abis ronda-ronda lagi. Jalan depan2.....jalan lagi...then terpandang d'hadapan ada ramainya orang sedang berkerumum...dengar bunyi suara orang sedang bercerita yang hebat2 belaka dahla pakai speaker besar kedebak, suara punya la kuat... gi depan lagi, rupernya ada show free...ganas lagi...LEPAS ni korang jangan takut lak nak masuk blog aku..kekeke..

So layan ye picture2 d'bawah ini..


apa lah dalam kotak2 tu......jeng2..

tudia.....ni lah show free iteww....

bw kuar seekor lagi lak...ni aduss...memanjangkan lehernye
"apalah korang pandang2..."


Aiyoo...ni lagi ganas lah.....

Actually ni adalah strategi diaorang untuk menarik pelanggan membeli ubat-ubatan ni..jadi show ni lah penarik ye...aku pun jadi tertarik gak nak tengok...kekeke

4 comments:

zue_annie said...

AKU BESA TGK KAT PASAR MLM KG TOK AKU..DEPA NAK PROMOTE MINYAK DEPA..TP PIC LAST TU ULAR MKN AYAM KA?

~zuraiwan~ said...

zue~aaa depa nk promote minyak depa..pic last tu ular sawa mkn ayam tu...

MaMa aYiN_FaSHa said...

mcm2 kan org sekarang nk tarik perhatian customer...jgn mengganas sudah ulor itu..heheh

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~aaa besa la byk dh org buat cm tu..tu err..mganas abis la b'lari bselerak org kt Pekan Hari tu..