♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 26, 2009

PERADUAN TEKA HARGA CAMERA!!!

***For the NEW ENTRY..please Scroll down***

SALAM KAWAN2...INI STICKY MODE SMPAI ABIS PERADUAN INI YER....

FIRST TIME aku masuk Ni ye, saja suka2...ENTRY KHAS NI adalah untuk PERADUAN MENEKA BERAPA HARGA CAMERA NIKON YANG TELAH DIBELI ITU, dianjurkan oleh SHI3LA yang cute miut...kekeke..
CONTEST ni tak perlu nak vote2 yer....


Tempoh Peraduan : 16hb Jun 2009 sehingga 26hb Jun 2009
Tarkh Tutup : 26hb Jun 2009 @ 5.00pm
Keputusan : 29hb Jun 2009

~Syarat2nya.. ...(gigih aku nak salin tu, kekeke)
1. Add blog Sayangku Faish di bloglist...ye sudah ada..
2. Mestilah Follower Sayangku Faish...sudah jadi follower
3. Korang adalah Blogger...aaa blogger la ni..
4. Upload banner peraduan ini di blog anda sebagai "sticky mode"...ok
5. Teka harga camera di ruang comment kt Blog Sayangku Faish jer...sudah teka
6. Seorang peserta teka 1kali saja pada 1 comments...sudah komen

SO harap2 syarat2 di atas telahpun dipenuhi oleh ku...........Sekian..

17 comments:

neezareef said...

good luck

~zuraiwan~ said...

neezareef~tq...aku hentam teka jerk..

Gieyana said...

bagus2..joint 'e contest..aku jer x sempat nk taruk sticky mode tue..hehehe

~zuraiwan~ said...

Gieyana~hahaha..sajer suker2...sbb ni tak yah nk vote2 apa pala..sng skit..

shi3la said...

hikss..well done my dear...

ocayyy semuanyer menepati syarat....hope ko menang nanti...huhu

~zuraiwan~ said...

shi3la~ye dear...hopefully la...x menang x per sukerr2 jer.

n.u.r.u.l said...

kalu zura teka btoi...akak blanja char kue tiaw

MaMa aYiN_FaSHa said...

hohoho...ini rupanyer yg nk buat sticky mode tue...bagus..bagus..moga berjaya..

[-suziey-] said...

kalu menang dpt kamera tuh..perghh..syiok tu kalu camtu kan..ekeke;D

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~hehehe...sj err nk join, len contest x leh join..huhu

~zuraiwan~ said...

suziey~weiiii kalu dpt camera tu fuhhh semua org blumba2 nak teka ni..kekeke..kaya la org nk bg camera tu.

Dee said...

wui..adiah apa? kalo kamera..berebutlah..

~zuraiwan~ said...

Dee~kekekee...hadiah x tau lg la..kata penganjurnya vogue hadiah tu...kekeke..uishhh kalu camera best woiii..

Mira said...

kalau betol apa adeyah nyer...hehehehehe..

ok nanti mira nak try teka-teka

~zuraiwan~ said...

Mira~kita pun x tau apa adeyahnye....akak teka la kt blog Shiela tu..

mummYaeesh said...

org yg giler camera sure tau kan harganye..
bpe zura??bleh weols masuk gak..ahaks..aci tak?weols nak g tanye gie la..woohoo

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~aku pun giler camera tu yg join contest nih...aku hentam je la hrga dier...dr apa yg telah d'servey2...tp hrga area KL x tau err aku area penang je