♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, July 2, 2009

Frust Nonggeng!!!...

Halooo aku sudah kembali dari bercoti, nak tau aku ke mana? hikhikhik..aku gi bercoti lah.......... Tapi aku nak citer kes nih dulu...aku nk juga buat entry nih walaupun korang tak sukerr..tp aku rase korang sure sukerr kan..kan..kan...

Title entry nih cam aku je frust ek....ekceli bukan aku daa...ini budak errr, aku suka aksi2 si Budak Kecik ini....tu yang aku kalut nk publish tu. Memang tergelak d'buatnya....wakakakaka..
Saksikan lah aksi2 frust nonggeng Si Mysha nuh......


Mula2 aku tegur err.....jgn kaco "ibu" nah...she smile cm dlm picca tue..


Lepas tu frust nonggeng smpi gini....coz aku cakap "Amboi...kena nih"
wakakakaka....then trs huwaaaaa....

~sangat cute aksi2 itewww....

22 comments:

[-suziey-] said...

wei ko bercuti lagi ke? ke mana plak kali ni..nape bdk ni frust wei..ko xbw dia skali ek..ekekek:D

~zuraiwan~ said...

suziey~uittt ko x titon lg ka kul 3am daaa...bcoti2 err....dia frust la aku marah dier...kekeke

ppb_ppkp said...

amboi..pandai merajuk ek misha..comei la mata misha tu

ikiqzana said...

alaa.. tomel nyer adek ni.. asal la menonggeng plak ni...

sama cam sara suker menonggeng.. ada cacing kerawit kot..wakaka....

~Firsya~ said...

hehehhe,comelnye mysya w/pon dlm aksi menonggeng,hahahha

Na Shari said...

Sweet je dia menonggeng mcm tu...boleh buat aksi gimnastik la besar nanti... :)

~zuraiwan~ said...

ppb_ppkp~aaa mmg err dier kalu aku ckp "amboi" mula keriau...kekeke. comei tu aku geram tu..

~zuraiwan~ said...

ikiqzana~hahaha...dia sj je buat nonggeng gitu...nk tunjuk kt kite...kakakka

~zuraiwan~ said...

Firsya~aaa geram aku tgk..kakaka

~zuraiwan~ said...

Na Shari~gatai je dier tu buat cm gitu...ok gk bsr sok bleh buat aksi gimnastik..kekkee

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Achu Fizie pun suka nonggeng cam tu gak...

http://zimilekedah.blogspot.com/2009/04/ragam-achu-rafizi.html <-- LINK ni... hehehe!!

~zuraiwan~ said...

MaMaQaYPo FaMiLy~ooo ya ka...sm la ek..kekeke

Gieyana said...

Lawak dak kecik tue..nasib baik dier x start menconteng lagi...nnt abis sofa hang..:d

~zuraiwan~ said...

Gieyana~aaa tu err aku pun nk tgelak dbuatnya....jgn la conteng2....susah nk ilang err..

naurah makwa said...

akak bercuti ke mana?betoi2 frust si kecik tu

~zuraiwan~ said...

ada la di penang nih..x coti mn2 pon...aaa dia frust..hahaa

neezareef said...

smpai menonggeng budak tu ha

~zuraiwan~ said...

neezareef~nonggeng sakan la dier..

MaMa aYiN_FaSHa said...

kekekek..mysha..mysha..kena marah cikit jer..tp nonggeng tu makk aiiiiiii..mcm dh kena babap ja..

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~tu er nonggeng cm apa lg jerk...geram aku nengok....

zue_annie said...

mujur buh mysha nonggeng...terbyang gak camana kalo kau yg nonggeng hikhikhik

~zuraiwan~ said...

zue_annie~huahuahua...lawak hg...kalu aku yg nonggeng len jd nya..kakaka