♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, December 17, 2010

~ Zura@Iwan GIVEAWAY ~

~STICKY MODE UNTIL 20/12/2010~
NEW ENTRY DI BAWAH..

Mulakan dengan Bismillah...

Pertama kali buat GA ni....itupun sbb kebetulan terjumpa voucher dalam purse aku, terlupa nak gi claim la kan, mcm tak de masa plak nak gi...then tersentuh dipikiran ini nak bg penghargaan kt kawan2 yang sudi terjah blog ni...hehe...

Kalau dapat jawab soklan2 aku tu, Korang akan dapat voucher aiskrim Haagen Dazs ni sbyk RM10 dan ada extra gift lagi tawww(akan dibgtau bila dh ada pemenang)....voucher ni kena claim cpt sbb expired date 31/12/10 ni.

Bkn nak kasi free weyyy...ada syarat2 dier gak.....mudah jerk.....mudah sgt ke...kekeke.

1) Sure jadi follower Zura@Iwan...

2) Korang kena teka
* berapa tahun aku dan husband kenal dari kawan, kekasih, bertunang sampai le kitaorg mempunyai ikatan yg sah(akad nikah)? 1thn or... .....
* aku & hb dilahirkan di daerah & di negeri mana?
4) Sila Jawab di entry ini ye....SILA JAWAB SEKALI SAHAJA..hehehe......
3) Tarikh tutup pada 20/12/2010 ni...tapi kalau ada yang dah teka betul GA ni akan ditutup. Sekian...


Itu saja....korang teka je.....jwpan bleh gk korang seledik2 dari entry2 aku yg lepas, kalau rajin le...hehe. Siapa peminat aiskrim sila2 la cuba , try, dan test....hikss

Pemenang akan diambil kira, siapa jawab paling cepat....dan jawapan dia betul. Kalau tak de yang teka betul, akan diambilkira jawapan yang hampir2....

Kita berdua....di taman bunga...hehe


~ Hrp2 tak susah la ye teka teki aku tu...hahaha...
~ Hopefully ada la sambutan menggalakkan ek....saja
suka2, sonok gk kan ramai blogger yg berjaya buat Contest & GA, aku buat besa2 je..hikss.
~ Our 5th Anniversary akan tiba tak lama lagi.....hehe. Celebrate? tak sure la mcm mn lg...blm ada perbincangan ngan Mr Hubby...mgkin gi vacation bln Jan kut, kalau ada RM le kan...hikss...



17 comments:

Nana said...

alamak kena godek2 en3 lama ni eeeheheh

Sidratul Muntaha said...

ahha..
tak brani nak join sbb baru kenal
masih kena bacb betul - betul.
takper- takper..
mendahulukan yg lain..
ehehhe

zura@iwan said...

Nana~

usaha tgga kejayaan tu..hehe

zura@iwan said...

Ayu~

x per2...memahami....x tau la ada org leh jwb ke ni..huhu..

el said...

aku igt2 lupa...tp sj nk cuba
hang kenal laki hang = 10 thn
iwan - sg petani, kedah
hang - selama, perak

SyaNa said...

alamakkk susah nye soklan
kawen 5tahun da
yang len2 sat aku godek2 kalo jmp

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah best2..nak kena selidik dulu nie...

Ena said...

rasa macm pernah terbaca tapi dah lupa la pulak berapa lama.. kena baca balik entry lama tu dulu.. heheh..

Gieyana said...

singgah sini jap..aku joint bleh ka wei? kakaka..tp dh igt2 lupa dh hg kenal Iwan bila..kekeke

Dee said...

dee teka..

2) 5 tahun..zura dari selama, perak dan hubby zura dari baling, kedah..

fuh..harap2 betul..leh mkn eskrem HD..sodapnya..

Dee said...

zura..silap jawab..5 tahun..wedding anniversary..kenal dari kawan smpi kahwin..10 tahun..

Dee said...

ko maafkanlah aku zura..10 tahun tahun 2009 tau..tahun ni 11 tahunlah..hahaha..gila kental nak menang voucher nih..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah buat dah...heheheh fuh..fuh..mintak2 ada la rezeki eida n amani..hehehe fuhhhh..fuhhh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Setelah 10 tahun bersulam sebagai kawan….sahabat….kekasih…tunang…akhirnya sah sebagai Suami&Isteri yang sudah menjangkau 5 tahun. (31/12/2010 nie genap 5 tahun)

kak zura - Taman Wan Razali Selama Perak 16 February 1980
en hubby dia - baling.kedah darul aman...*hometown aku nie hehehhe :P* 19 March
*overkan siap tarikh skali aku kasi...*

UmmiRosma said...

Zura...kalo akak duduk kat sana..mesti akak join GA contest ni...alahai...

E.d.Y said...

aduh..kene study entry lama2 yg lemah ni..dah la nak loading lambat

zura@iwan said...

Terima kasih kpd semua yg menjoinkan diri ye....ku dh dpt pemenangnya..hehe..