♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, December 18, 2010

Pemenang Zura@Iwan GIVEAWAY adalah....

Tahniah kepada Eida kerna telah menjawab dengan tepat sekali soalan2 yang telah diberikan di entry Zura@Iwan GA......siap buat entry khas lagi tu walaupun tak diminta, rajin dier...ini jawapan2nye...

Untitled Siap kasi birthday tu…..pandai cari noh…hehe


OLEH ITU seperti yang dijanjikan Eida akan memenangi hadiah ikhlas dari aku;

Voucher Haagen Dazs valid until 31/12/2010 ni.....

DAN Extra gift
P1120105
KeyChain frm Penang……

** Eida nanti send kt email kak address & no tel eida ye…or PM kt FB pun x per….ada FB kan..hehehe..

Last sekali….Kepada semua yang telibat yang telah menjayakan GA aku ni walaupun ramai yang tak sempat nak join ku rasa dah amat2 terharu dan seronok sbb ada jugak kawan2 yang nak join walaupun hadiah ku tak seberapa tapi yang penting dapat mengakrabkan pertalian sahabat sesama kita kan…

GA yang pantas ditutup kerna awal2 lagi ku dan bgtau kat entry GA tu, kalau sesiapa yang dapat menjawab dengan tepat soalan yang diberikan ku akan menutup GA ni…..ye la voucher tu kena hantar awal…nanti tak pasal2 tak sempat nak guna plak kan..hehe..

Kalau ada rezki boleh try buat GA or Contest lagi……hikssss….then minta maaf banyak2 kalau ada salah dan silap yer…..

6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yahoooooooooooooooooooooooooo rezeki amani...leh makan aiskri..dah lama pantang xmakan ais nie...yeyeyyeyeyeye bestnya.....orait dengan kadar segera eida PM kat Fb k...hehehehe :P sukanya

Ena said...

ieda pepel yg dapat yeh!hehe

Tahniah ye ieda..

zura@iwan said...

Purple~

tahniah2......rezki amani.....ok nnti kak send kak gtau ek...dgn kadar segera kak send...besok..hehe...

zura@iwan said...

Ena~

yup eida pepel...hehe

UnGu VioLet said...

bestnyeee... jeles3.. hehe

zura@iwan said...

Ungu~

hehehe....jgn jeless