♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 14, 2010

Nak jalan2 jap...hehehe..

Mengantuk plak ptg2 dingin cam ni....so nak gi jalan2 kejap arr.....

Jalan2 blog kengkawan ler.....lama tak gi rumah korang....masa tak mengizinkan, so skrg nak jengah2 le...mana yang sempat le Ku terjah yer.....smntara tggu nk blk koje ni..hehe

pstt; tak de idea nak update la ni...hahaha....


18 comments:

alyyani said...

salam zura, takziah dari aku ye. cite kita lebih kurang sama. tapi takpe la, dapat gak kita merasa kasih sayang ada ibu mertua ni beberapa tahun. kita kena kuat untuk suami kita. take care :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tq sudi jenjalan kat blog kita

Hezesuze said...

jalan jangan tak jalan uols haha

Dee said...

dee pun lama x dtg sini..zura apa khabar?

UmmiRosma said...

Come over to mine....buang2 boring tu...

Gieyana said...

skrg ku jalan2 kt sini lak..ngeeee

Amy Syaquena said...

As'salam..

amy pun gah jalan2 nie nak join same x..jom la..

zura@iwan said...

alyyani~

maceh alya....mgkin itu sudah ttulis utk kita kan....dpt merasa gk kasih syg mil wpun x lama...huhu..
betui...kita kena kuat...

zura@iwan said...

Anje~

sama2....thks sbb sudi jenguk blog kita gk...

zura@iwan said...

Kak Ze~

sure arr...jln2 best..hehe

zura@iwan said...

Dee~

aahhh Dee lama x mai noh...zura alhamdulillah baik...

zura@iwan said...

UmmiRosma~

x boring..cuma mgntuk je klmrin tu yg jln2 cari idea..hehe..

zura@iwan said...

Gie~

meh jln2 sini sll..hikss..thks

zura@iwan said...

Amy~

slm...
skrg x leh jln2 lg..pagi2 sebuk sket...

wantie said...

thanks coz datang umah aku yer. kelmarin aku cuti sebab terkesima jap jumpa cik pakar kat spital

malas nak datang kerja ptg tu. aku terus balik zzzzzz.

zura@iwan said...

wantie~

wlcm...
ooo patut la hg senyap je...jumpa pakar buat apa? kepoh lak aku..hehe

PinQib said...

wah tomey. kalau pink lg larr

muga arwah tenang disana.. amin

sabar akak





First TWO wheels Moment

Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

ps sory lama x jengokk

zura@iwan said...

PinQib~

hehehe..tu arr...mgntuk jln2 le..