♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 20, 2010

Hasil Main Masak-Masak....

As Salam....

Kat entry Main Masak-Masak siang tadi ada yang request minta aku upload gmbr masakan tu kan.....ni haaaa......

Hasilnya....simple tapi habis jugakkk menu untuk Lunch + Dinner...hahaha

~ Sayangku cakap sedapppp.....lega hati aku ni.....tapi aku masak tak le sesedap org yang terrer2 ni....boleh la makan kan..hehe..


24 comments:

Ena said...

maaihhh!!
main masak2 camtu rupanya ek? kalo masak betul2 mesti tak cukup ruang nakbubuh lauk.. yer tak? sedapnya.. ena suka ikan masak sambal cili tu.. ulam2an+samabl belacan, nak2 sayur campur tu.. kompem ena makan bertambah.. yum yummm..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah kata masak simple2 je, tapi lauknya perh...sedap nya...

UmmiRosma said...

Wah sedaplah Zura....kalo akak masak lunch pun sama untuk dinner..heheh..satu kali kerja je...

Amy Syaquena said...

As'salam..

pagi2 tengok lauk pauk macam nie betul2 bikin perut ana lapar lah..

zura@iwan said...

Ena~

mak aiiii...simple msk yg sng2 le tu...haha..
km mmg suka ikan sardin grg tu...smbl belacan hb suka..hehe..

zura@iwan said...

Anje~

simple2 jerk..bleh la mkn..hikss

zura@iwan said...

UmmiRosma~

betui la kak...save kan..hikss

zura@iwan said...

Amy~

hehehe..ini lauk klmrin daa...x per2 rini amy cari lauk yg lg sdp ek..hehe

POSH76 said...

Ini baru main dah nampak yummy ...kalau tak main2 lagi ler bess gamaknya hehe

[-suziey-] said...

vah vah vah..mmg simple tp sedap gk ni..klu pekena nasi panas lagi layan..hehe

Farra Dhelina said...

simple tapi membangkitkn selera la kak!!

wantie said...

dish lain aku tak tau la. tapi, kalau suh aku pilih, aku pilih sambal belacan ngan ulam.

aku ni kalau makan tak dak sambal belacan ngan ulam tak sah ler.

zura@iwan said...

POSH~

besa je ni POSh..bleh la dimkn kan..hehe

zura@iwan said...

suziey~

mkn ngan nasi pns la ni..hehe..

zura@iwan said...

Farra~

bgkit selera time lapor la tu..haha

zura@iwan said...

wantie~

smbl belacan & ulam mmg best beb...aku & laki aku mmg suka..

Iena said...

kalo masak sendiri ni... simple mana pon tatapppppppppp sedap!

zura@iwan said...

Iena~

ye la..kita yg msk kan..

PinQib said...

xleh masak xleh kawen.
eh.. hehehe

gurau3 jer akak

| Pointer exam 3.99? Yay! | Baby ROBOCOP |

zura@iwan said...

PinQIb~

hehehe...dh kawin dh ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yang simple tue la yang sedap kan.. :)

zura@iwan said...

Purple~

sbb lapor sdp gk kan...hehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

zura; makan ye toge mentah??
Zura tau laa ye selalu makan toge mentah ni antara petua utk dpt kan zuriat??
Tp tu petua aje la. Semuanya di tangan Allah..ye tak..erm..

zura@iwan said...

Kak Alona~

aahh mkn kak...tp tu rebus dh..hikss..
penah dgr gk petua tu...sj la try2 gk..hehe....
semua tu dtg dr Allah kan..