♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 1, 2010

Satu Disember...

Salam....

Sedar tak sedar, bulan disember sudah kembali....sangat cepat masa berlalu kan. Impian untuk tahun ni pun tak terlaksana lagi...maknanya kena dibawa ke tahun hadapan la ek...hehehe.

Bulan disember juga, ramai yang melangsungkan perkahwinan kan....aku pun dapat jemputan majlis perkahwinan, insyaAllah kalau tak de aral melintang nak jugak pergi. Teringin makan nasi kenduri la plak....hahaha.

Dan bulan ni jugak....ada yang menyambut ulangtahun perkahwinan, termasuk juga aku....tapi aku ujung bulan, kira nak masuk tahun depan dah ler. Plannya nak gi celebrate anniversary menggunakan voucher yang dibeli dari Mamatisya tu, sbb lama dah plan nak nek tempt tinggi tu, tapi tak kesampaian. Semoga rancangan km berjaya la ek..hikss..

My mil pun dah masuk 28hari terlantar sakit di rumah....tak sanggup ku melihat penderitaan yang dialaminya....berapa lama mil nak terlantar macam tu, jawapannya hanya Dia yang tahu. Kita hanya berusaha, berdoa dan bertawakal. InsyaAllah dengan izin Allah mil akan sembuh....


** Kita hanya merancang....hanya Allah yang menentukannya....
** Happy always.........walaupun di dalam hanya Dia yang tahu...

16 comments:

Dee said...

moga disember ni memberi kebahagiaan buat zura sekeluarga..amin2..

wantie said...

selamat 1 disember. tapi aku tak suka hari ni. sebab minyak petrol nek. menci menci menci.

by the way. happy aniberseri in advance utk hang.nanti celebrate share kat sini yer.

yunz_02 said...

yerpss zura.. byk sgt yg x settle this year so kne la bring fwd nxt year hehe.. fenin fenin..

zura@iwan said...

Dee~

amin...insyaAllah kebahgiaan itu akan mjadi milik kita bsama..

zura@iwan said...

wantie~

hehehe...nk buat cm mn weyy..dh nek..kita nk buat cm no..huhu...

awalnya wish..x per2...nnti wish lg ek..hehe

zura@iwan said...

yunz~

betui2 yunz...impianku yg x tlaksana dr thn2 yg lps...huhu..

el said...

aku x smpt nak g mn2 nbeseri2 ni
nti akan ku plan pas beranak
la ni pi jauh2 x best nak romen bagai rugi beb ahaks

ok cau dulu nk g dating ahaks

zura@iwan said...

el~

phm2...ang kan pregnan, mn nk sempt jln jauh2 ni...bahya kan...hehe

x per lps ni hg plan la best2 punye...hehe..

ok..slmt bdating...

Ieda Al-Habsyi said...

selamat ber disember kak zura :)

zura@iwan said...

ieda~

slmt2...hiksss

Ogy said...

ai sambut anniversarry perkenalan yg pertama..31 dis...hehee....dah setahun kenal...tp br 5 bulan nikah...ngeee

Farra Dhelina said...

doa yg baik2 saje lah ye kak..

zura@iwan said...

Ogy~

oo ye ke? anibeseri gk la ye...

zura@iwan said...

Farra~

ye la...doa yg baik2 je la..x kn nk doa yg x baik kan..hikss

ALoNa Cintamaniszlite said...

Kita hanya mampu berdoa dan berserah pdNya. Semoga keluarga iwan tabah...

zura@iwan said...

Kak ALona~

betui kak...semua kuasa Allah...kita hnya mmpu meminta pada Dia...
maceh kak....