♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 2, 2010

halooooo...sepiiii...

Hii.....

sepi plak ku rasa ari ni.....maksud aku kat blog pun sepi..kat fb pun sepi..korang rasa tak??

ke aku je rasa ek....kahhhhhhhhhhh....

ku rasa sbb ku tak jalan2 umah korang kut........tu rasa sepi jek....hehehe...lgpon cuaca d Penang mendung2 gituww...rasa mandommm jek...hehe

ok lahhh.....jumpa lagi besok.....


** After work gerak ke Sungai Petani lagi.....

15 comments:

Rizziela said...

samalah...ziela pun terasa sepi ajer

Hezesuze said...

ye ye weols pun rasa camgitu gak...ke dowang pergi bercuti?? hehe

fazilzura said...

mmg sepi beb .. aku dh le now xdak tenet kembali di opis.. budk2 1 compny sume x leh view yahoo& seangktan dgn nye...gileee

ieda said...

ujan ker kat sana dikk
akak kalau kat opis curi2 BW .. kalau x memang rasa sunyiiii :)

Gieyana said...

sepi ka weii..aku lg sepii psl tenet tue jd biol lg!adeeiii...

Moga in law hg cepat sembuh k..

zura@iwan said...

ziela~

ye ke? rasa sepi gk ek..hehe

zura@iwan said...

Kak Ze~

tu arr kan...depa semua bcuti ni..hikss

zura@iwan said...

fazilzura~

aku kt opis bleh..tp kalu buka fb..biul plak tenet..hikss

zura@iwan said...

kak ieda~

aahhh ujan kt penang kak..cuaca mendung smlm...rini pon mendung gk..

zura@iwan said...

Gieyana~

lorr ya ka....ishhh3x dia jd gena...aku lama x buka lak kt umah tu..x tau cm mn lg...hehe..

thks....

'NuReeN' said...

mmg sepi seminggu bermlm di spital hehehee... nak berblpgwalking pon x sempat.. keja membataskan..hehhehe

wantie said...

sepi itu indah. tapi bagi aku tak indah mana pun sepi tu sebab tak leh borak borak..

zura@iwan said...

Nureen~

tu la kan tpksa bmlm di spetal la hg noh...x per la nk buat cm no..anak lebey penting....
km pon x sempt nk bw ni...byk keja..

zura@iwan said...

wantie~

sepi tu indah...tp time nk tenangkan pkran la indah...haha

Ogy said...

sepi sebab ai takde tu....heheehehehe
lenkali kalo ai turun kedah..kita jumpa eh zura....huhhu