♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 29, 2010

Semakin Hari Semakin Sayang.....

Owhhhhhh my God.......Time Flies......lagi 2 hari kita akan meninggalkan tahun 2010 dan tahun 2011 akan tiba......rasa sayu nak meninggalkan hari2 yang lepas...huhu..

Dan Our Special day lagi 2 hari jua....tapi kitaorg tak plan apa2 pun lagi ni....sbbnya


~ 1. 31/12 aku masih bekerja, malam nak candle light dinner sure ramai org kuar b'duyun2 nak sambut New Year kan.....ramai2.......hahaha..


~ 2. Hubby plak ada kelas 1/1 /2011....so dalam kekeliruan sekarang..rasa cam rush hour tul...

~ 3. Vacation baikkk punye, plannya mybe bulan 1 ni, blm tentu datenya.....so 31/12 ni celeb besa2 je kut....tapi apa plannya? huhu...jenis last minute betui le. Hubby & aku ada plan jugak nk gi SPA..lalalalala...ntah jd ke idak ni
...

Bab2 servey ni aku arr, bab bayar Mr Hubby le kan tp kdg2 share gak...kita kena tolong menolong kan.... Selalunya apa2 pun adalah hasil perbincangan bersama...termasuklah hari sesuai ke tidak + yang penting budget le...hehe. Aku tak kesah arr,tak celebrate tempat2 yang best pun tak per......yang penting kitaorg happy bersama...hehe..

Then ayat yang aku tak penah lupa....kata2 hubby hari tu....."Walaupun tak celebrate mana2, tapi kita berdua Semakin Hari Semakin Sayang kan.......(sambil memberi kucupan manja di dahi lincin ku ini ..ng
ee )" wah tersentuh jiwa raga aku taw...hahaha..

~picca pinjam dr En google...~


psttt; jom layan bola......hopefully Malaysia menang la kan.....

22 comments:

ciK mOt ©™ said...

huhuhu...sangat romantik la zura...

Naimah SiDiK said...

btw ur hubby's rite.. tp kalau bercuti kira dapat released tension gak la kan..
kdg p bercuti time skol break pun x best gak coz ramai sgt kan... tunggu la jan nanti beb... dah start skol br plan jalan sana sini.. hehe haku pun plan gitu la kalau x bersalin g.. tp x jauh la kot.. cian anak teruna kecik nie lama x jalan2..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tol tu zura, janji kita saling sayang menyanyangi, soal sambut ke tak tu no 2...

alyyani said...

semakin hari semakin sayang ye. amin.... :)

E.d.Y said...

puas hati malaysia menang..huhu

ieda said...

yes semakin hari semakin sayang tuu yg nak dikk ..

semoga berbahagia sampai ke hujung nyawa yaaaaaa dikk :)

mesia menang !!! huyeeeeeeeeeee

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

zura@iwan said...

Cik Mot~

x romantik sgt km ni cik mot..hehe..

zura@iwan said...

Naim~

yup ku sokong kata2 hbku..hehe....mmg km ni suka jln2, tp tgk gk le..kdg2 tu last minute plan..hehe....
cadangnya dalam bln 1 la kut..hehe..

zura@iwan said...

Anje~

yup....betui2....celeb besa2 pon dh ok kan...

zura@iwan said...

alyyani~

hehe...amin....

zura@iwan said...

Edy~

yup...puas hati.....bdebar2 gk tgk smlm..hehe

zura@iwan said...

kak ieda~

hehe...

thks kak ieda......

yessssssss...mesia menang..

zura@iwan said...

K-Baby~

Salam....owhhh weols blm ada kids le...thks k..

Nia said...

alala,..sangat sweet lagi dia..lps tu ada gambar bunga tu,..terus raa romantik jerk entry nih..hehe

kalau pegi SPA sama2 tu, ok jgk. cara yg baik utk celebrate.

zura@iwan said...

Nia~

hehehe....tu la psl...ada gmbr bunga romantisss habis..

tu la psl...rasanya nk g spa le..hehe

Ogy said...

berbunga2 je hati yea.... :D

zura@iwan said...

Ogy~

yup...hati bbunga2 gituww..haha

wantie said...

wah wah.. aniberseri hang akan di kongsi oleh seluruh rakyat malaysia.

tak pa. hg coundown lu kat umah. then bulan 1 pi jenjalan. qada' balik . heheheh.

Gieyana said...

betui2. kena tolong each other kan! itu br nmnya sehati sejiwa..x leh nk bkira2...nasib baik pasangan kita memahami kan!..hepi anniversary k..:D

zura@iwan said...

wantie~

hehehe..tu la psl dismbut semu rakyt mesia..hahaha...sbr je aku..

jenjalan bln 1..insyaAllah...

zura@iwan said...

Gie~

yup...sdh semestinya tlg menolong kan...utk kmudahan & kepuasan bsama..hehe...