♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 29, 2010

Living Cabin GiveAway from [-Suziey-] dot com

Lalalalalalalala..................

Tadi aku gatai gigi kan....sekarang aku gatai tangan plak nak FM daripada suziey.....kalu join ni, and korang lucky akan dapat FM mcm picca kt atas tu....comeyyyy kan....hehehe...

Syarat2 dier sgt mudah so aku kalu sng2 ni...aku join ler........hikss.. kalau sapa2 nak join gi le ke link Nie yer..

Kalau ada rezki aku...dapat la menambahkan FM kt fridge umah aku tu...hikss...gud luck to myself and pada semua yg join...hehe..


closing date: 11.1.11 @ 11.11pm
(cantekkk nombor ni....)

16 comments:

[-suziey-] said...

lulus! good luck.hehe..thanks for joining wei :)

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

moga berjaya

Wassalam

zura@iwan said...

suziey~

yesss....lulus examm..hahaha...
wlcm2..

zura@iwan said...

Rozali~

Wsalam...

maceh Atuk....

wahida said...

gud luck dear!!

Ena said...

Gd Luck!!

(",)

zura@iwan said...

wahida~

thks ida...

zura@iwan said...

Ena~

insyaAllah ada lucky aku dpt arr..thks..hehe

NM02 said...

nak nak nak!!!!

zura@iwan said...

NM02~

join ler...hehe

PinQib said...

moga bejaya akak ><

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah semua dah join, kita pun nak join gak ni, goood lck k

zura@iwan said...

PinQib~

thks dear...

zura@iwan said...

Anje~

join2 cpt..ada masa lg..hehe

Gieyana said...

nak joint gak lah nnt..:d

zura@iwan said...

Gie~

join arr weyy...hehe