♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 2, 2010

Pon...pon...pon...

Kasim pon..pon..pon la plak....hahaha..

Salam ceria di hari Khamis.....penat belum habis lagi ni, pagi2 tadi balik dari Sungai Petani...aku sampai pening2 muntah la kan..letih sama kut, kelmarin petang after work terus cergas ke SP. Kesian en somi le, dia yang drive...then pagi2 tadi smpi Penang trs pegi keja..sure penat dia. Mak Mertua dimasukkan ke Hospital Sungai Petani. Keadaannya.....ermmmm, x sanggup nak cerita kat cini..apa2 pon ku doakan yg tbaik untuk Mak Mertua ku....

Kerja banyak gak ni....due date ujung2 tahun, berderet2 nak kena buat.....adeiiii. Tak per2 pelan2 buat...jangan tension2 na..hehe...

Tu je kut nak tulis kat n3 ni, nnti mai idea...ku akan ceta2 na...hehe...

*** Nak blogwalking pon tak sempat ni....nanti betui2 free Ai datang umah uols k..daaa...

16 comments:

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

zura bebeh,

tengok atas tu..abg kasim pon pon....hahahha...tau la hang org penang..seberang ja dgn abg kasim tu..ekeke..babe, aku suke tengok rumah baru ko..brape kos?? aku pon tgh carik rumah baru gak ni.. hehe..nak tiru idea ko agak2 ko marah tak??

atty's said...

semoga mil zura cepat sihat ye.

wahida said...

semoga ur MIL cepat sihat...banyakkan berdoa yer...

niza said...

semoga ur MIL cpt sembuh n nothing serius....

Hezesuze said...

pon pon pon..semoga uols cepat sembuh ye

Amy Syaquena said...

As'salam..

semoga MIL zura cepat sembuh ye..

Dee said...

moga MIL cpt sembuh ye zura..

zura@iwan said...

Mya~

hahaha...org utara ngan abg kasim le..hahaha
umah tu rege lebey kurang 140k lebey...nk cari area mn tu?
bleh2...tiru je idea aku tu..haha..

zura@iwan said...

atty~

thks kak...itulah hrpan km semua

zura@iwan said...

wahida~

amin....pada Dia la hrpan kita skrg...

zura@iwan said...

niza~

thks ye....hrp2 cm tu le, tp hntr g sp tu, nmpk teruk la..huhu..

zura@iwan said...

Kak Ze~

amin....

zura@iwan said...

Amy~

maceh amy...mudah2an..

zura@iwan said...

Dee~

thks Dee....

wantie said...

sian hang noh. terkejar kejar ke sana ke mari. sib baik SP ja. tak ler jauh ngan Penang ni.

zura@iwan said...

wantie~

apa nk buat weyy...di saat2 inilah mak mertua aku memerlukan pgorbanan anak2 tmasuk aku, wpon dia x sdr..dia tau kan. sedey la weyyy...aku thn airmata kalu tgk mil aku tu...