♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 20, 2010

Terima Kasih Ogy...

Ogy mana plak ni? Kak Ogy Ahmad Daud ke? hehehe....saja buat gempaq...bkn Kak Ogy ler..tapi Ogy Blogger ler....hikss....


Lama gak aku tak dapat award cenggini....jadi tadi baru aku teringat yang Ogy ada kasi Award utk follower blog dier....siap tag nama aku lagi, so aku hargai penghargaan yang Ogy kasi aku tempek khas kat cini.....

Terima kasih jua buat Ogy kerna sudi follow blog kita yer......selalu2 la datang rumah ni, walaupun nak jamu makan tak s'berapa macam kat rumah you tu(amboi2..meraih simpati la plak..)...hehehe..

psttt: adeiiii mengantuk plak ptg2 cm ni.....kenyang mkn nasi grg Papparich td kut...

14 comments:

NM02 said...

jgn luper follow tau

zura@iwan said...

NM02~

okey..dh follow u..

sekamar rindu said...

salam..

award yg comel...:)

follow ur blog...**270

E.d.Y said...

ibu mithali ni..hehe

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

salam ukhwah
salam perkenalan
terima kasih, sudi singgah di atuk-phd

Wassalam

Hezesuze said...

cantik award tu uols hehe

zura@iwan said...

sekamar rindu~

slm..

thks...nnti kita pollow yr blog juge...

zura@iwan said...

Edy~

hmmm..sapa yg ibu mithali? hikss..

zura@iwan said...

Rozali~

Salam Atuk......slm ukhwah juga....terima kasih dtg jenguk cini plak....

Wasalam..

zura@iwan said...

Kak Ze~

cantekkk...org yg kasi cantekk..hikss

Ogy said...

zura , bila ai sesat kat sana kena belanja sotong kangkung....ngeeee

zura@iwan said...

Ogy~

tu la kena bnjer la ai....hehe

CuTeMiUt78 said...

so nice n cute gak... lama tak terima award2 sekarang ni... dan rasanya award2 ni cam dah berkubur gitu

zura@iwan said...

CuteMiut~

tu arr...kita pon dl je rajin tempek award ni..skrg mls lak..hehe