♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, December 17, 2010

Selamat Berhujung Minggu

As Salam....kat Penang petang ni hujan sangat lebat, sekarang dah reda sket.....lagi setengah jam nak balik daa....

Hujung minggu ni mungkin bertapa di Penang la kut, sbb en Suami berkerja.....dah lama tak bertapa kat Penang rasanya time weekend, sebelum ni sebuk out frm Penang jerk...hehehe..

Selingan kejap, pasal GA aku buat tu.....siapa yang dah menjawab aku tak akan publish lagi okey...surprise la sket...hehehe. Selamat Meneka Meneki...kalau yang kenal ngan aku maybe boleh jawab la kut....hehehehe.


Wasalam....


~ Ceta kitaorg bergumbira kat Pesta nanti2 la update........Selamat bercuti2...

8 comments:

Hezesuze said...

selamat berhujung minggu uols..
minggu nie weols memenuhi undangan kawin kazen abg pomen...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah jawab siap buat N3 khas lagi kat blog eida..hehehehhe

UmmiRosma said...

The same goes to you...happy weekend..

By the way..cantik Zuraakai kebaya pink tu...akak suka pink jugak...tapi dah tak dpt pakai kebaya lagi....dah out of shape hahaha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

hujung bulan ni kita pi penang, leh la kita jumpa nanti k...

zura@iwan said...

Kak Ze~

wahh byk knuri kawin la ek..kita cik abe keja plak..

zura@iwan said...

Purple~

wahhhh dasat siap bt n3 lg..hehe

zura@iwan said...

UmmiRosma~

thks kak....

ye ke? perut muncit la kak..hehe..tp mmg suka pink..hikss

zura@iwan said...

Anje~

ooo ye ke? ok apa2 rojer la..hehe