♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 30, 2010

Masih menunggu....

Wahhhh...hari nie banyak blogger citer pasal bola la ye....yang best tu, ramai melompat2 keriangan sbb dapat cuti free la kan...hikss..

Aku best gak....kalau dapat cuti besok sbbnya....boleh celebrate our anibeseri, kelmarin baru pening2 pk nak celebrate sbb aku keje, hubby mmg dah cuti besok...hikss. Still waiting our Big Boss approved nie.....tapi, dah our PM announce cuti umum so tunggu apa lagi....cuti la. Lgpun besok anibeseri nie.....semua cuti sempena celebrate anibeseri aku...kahhhhhhhhhhhh!!! Tu kalau comp aku ni baik hati nak declare cuti kan.....huhu..

psttt; tak de idea nak update la plak.....huhu..

16 comments:

atty's said...

Insyallah cuti kot..Happy new year ye zura.

POSH76 said...

cuti tetap cuti...happy new year dear

zura@iwan said...

Atty~

mcm x cuti je kak ty..huhu....

hepy new yr jugakk..

zura@iwan said...

POSH~

tu la psl...slmt bholiday...

hepy new yr...

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

selamat ber anibeseri
moga kekal akhir ayat

Wassalam

yunz_02 said...

ckp dgn bos.. ni public holiday tau..

hehe anyway, happy new year zura..! :)

zura@iwan said...

Rozali~

Wsalam...

amin.....tima kasih Atuk..

zura@iwan said...

yunz~

HR dh ckp kut...x tau la mcm mn ni..huhu..

hepy new yr jugak..

'NuReeN' said...

happy anniversary & new year.. semua akan cerita pasal bola la sbb dpt cotiii... ;)

wantie said...

sat aku nak jampi serapah, bagi lembut ati ayam bos ang tu approve cuti.

selamat ani berseri seri. & happy new year.

hg coundown siap siap noh.

ieda said...

akak doakan cuti yer .. hoyeeeeee
& appy new year .. :)

fazilzura said...

ois haku dh kuor memo .. selamat cuti haku

zura@iwan said...

Nureen~

tu la psl...semua ceta psl bola....semua cuti besokk..yeayyyy

zura@iwan said...

wantie~

jampi hg mjadi gk tu...dh approve cuti..haha

thks beb.....

zura@iwan said...

kak ieda~

thks kak..dpt cuti gk besok..

zura@iwan said...

fazilzura~

aku depa gtau td kul 5...hahaha..