♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, December 31, 2010

Happy 5th Anniversary to Us…..

P1120312 Lambat nak update plak hari ni.....sebab awal2 pagi kitaorg dah keluar pegi merelaxkan2 badan & pikiran di tepi laut sempena celebrate our special day yang ke 5tahun....malam semalam plak repeat pegi Pesta Pulau Pinang lagi sebab sahabat hubby ajak lagi....huhu...
P1120372
Syukur Alhamdulillah kepada Allah S.W.T kerna Dia kami masih lagi hidup sebagai Suami Isteri yang bahgia selama ini.....suka & duka dihadapi bersama, semakin hari semakin sayang yang dirasai oleh kami sekarang.....syukur sangat2....walaupun belum dikurniakan zuriat kami tetap bersama2 saling memahami dan bersabar dengan ujian ini.
P1120302
Kami berdoa pada Allah S.W.T agar kekal sebagai pasangan bahgia mcm orang lain hingga ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat2 yang sempurna....Aminnnnnn.....
P1120300
InsyaAllah nanti aku akan story xtvt best kitaorg hari ni yang tak dapat dilupakan smpi bila2....thks to My lovely husband kerna menjayakan program ini walaupun ekceli plan ni adalah last minute sbb aku dapat taw cuti PH pun last minute....apapun sangat bernilai.....dan perasaan tak dapat diluahkan dengan kata2...terasa romantiss plak xtvt kitaorg tadi..hehe..
I Love You So Muchhhhhhhhhhh.....

pstt; ~ fuhhhhhhhhhh...lega betui badan ni.......
~ sure ramai keluar nak celebrate new yr mlm ni ek...tengok bunga apiii..hehehe...kat Penang ujan skrg.....

26 comments:

Liz said...

Happy anniversary dear..semoga berkekalan dan dapat anak cepat..bikin malam ni ya..Liz doakan menjadi...amin100X

Rozali said...

Asalamualaikum Zura

selamat hari ulang tahun perkahwin yg ke 5
moga kekal hingga ke Syurga

Wassalam

zura@iwan said...

Kak Liz~

thks kak....
amin....mudah2an kak.....hehe

Naimah SiDiK said...

salam dear .. happy 5th anniversary 4 u both!!!.. Moga2 hubungan disinari cahaya selalu n dimurahkan rezeki hendak-Nya ....
I'Allah jika di-izinkan moga tahun 2011 impian menjadi kenyataan.... muahhhss .. best la korang2 dapat celebrate kat pantai yg cantik gitew... aku pun dah lama x p bt feringgi.. plan nak p jgak la nanti.. mayb after bersalin la kt..

ieda said...

eppy aniversary dan tahun baru dikk ..
nice pic tuu suke lah tgk :)
semoga kekal bahgia sehingga ke hujung nyawa :)

Nana said...

happy anniversary beb
semoga korang berbahagia ek..
jgn sedih2..ada rezeki insyallah satu ari
korang akn dpt rasa jadi ibu & bapa..
aku doakan utk korang...

yunz_02 said...

hepy annyversary zura.. moga² apa yg dicitakan dimakbulkan Tuhan.. :)

mama tisya said...

happy 5th anniversary...smoga berbahagia and smoga diperkenankan doa utk dpt baby....wah celebrates skali new year ni

Gieyana said...

Hepy anniversary yer..byk kali ucap pon x pa kan!hihihi..

sure best nih..cepat2 update..:D

zura@iwan said...

Rozali~

Salam Atuk..

Amin....mudah2an.....maceh ye..

ciK mOt ©™ said...

hepi anniversary zura...
moga kekal bahagia hingga ke ujung nyawa...

zura@iwan said...

Naim~

Salam laling....

maceh byk2 ang doakan utk km bdua...semoga ang sklrga btmbh bahgia lg ngan ahli br nanti....sonok tgk ang sfamily beb...
ala nnti ang dh lps salin nnti jln puas2 k...

zura@iwan said...

kak ieda~

hepy new yr gk.....

pic telah diedit la tu kak..haha...

amin.....

zura@iwan said...

Nana~

thks beb....
insyaAllah ksbran itu ada hasilnya kan...maceh doakan aku...

zura@iwan said...

yunz~

thks2...

amin...mudah2an..

zura@iwan said...

mamatisya~

thks beb.....amin.....semoga rezki aku btmbh tahun dpn...hehe...
aahhh sekali new yr la tue...haha

zura@iwan said...

Gie~

hahaha..byk kali pun x per..ku suka...kahhhhh...

best giler....hehe..nnti arr kalu sempat edit gmbr

zura@iwan said...

Cik Mot~

thks yer...
amin......hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah romantik gitu happy anniversary k, semoga berbahagia selamanya

Ena said...

Selamat hari Ulangtahun year!


&


salam tahun baru 2011

zura@iwan said...

Anje~

hehehe...romantiss sokmo la konon...

thks anje...

zura@iwan said...

Ena~

slmt2.....hepy new yr jugak...thks Ena..

el said...

hepi nbeseri seri both of u smoga yg terbaik tuk kalian :)

mummY2Y said...

happy anniversary dear.. semoga 2011 ni rezeki uols utk dpt baby termakbul.. on d other side..syokn jek honeymoon all d time..jeles okeh!

zura@iwan said...

el~

thks beb...amin.....

zura@iwan said...

mummY2Y~

thks uols...amin...itulah yg dihrpkn tu...want bb...hehe...
jgn jeles uols...uols also honeymoon wat...rezki anak2 hehe...