♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 22, 2010

Sayanggggg Korangggg.....

As Salam....

Terima kasih banyak2 aku & en suami nak ucapkan kat semua kawan2 yang memberi kata2 semangat dan mendoakan aku di entry Angan-Angan tu yer.....Aku amat2 terharu..korang semua amat2 memahami....sedey...huhu....malu aku dibuatnya...hahaha...

Wokeyyy....nak bgtau aku okey jek, happy selagi orang2 yang tersayang ada di sisi dan kawan2 sentiasa memberi moral support....sayangggg semuaaa....mcm kak Anita Sarawak la plak...kahhhhhh!!!

Ekceli aku berangan2 gak ni.....nak tukar Header Blog aku ni ler.......tapi kannnn...tak de masa, then tak de idea lagi la plak.....kut2 sapa2 yg bermurah hati nak buat? wakakaka..lawak je ler.....

Lepas tu kan....terbit plak idea nak buat kesah perkenalan aku dan encik suami ku....ye la, tengah counting our special day ni, so ada kena mengena la jugakkk....blog ni kan utk tatapan anak cucu kita besok2...nanti kalu rajin la kan, then tak tau nak mula macam mana plak cite tu...cite kang panjang2...sure ada yg buhsan kan, tp tak semua yang aku ingat pun..hikss..

Merepek ptg2 ni....ada idea mali gak tu...hahaha..


psttt:* besok ari khamis......hahaha..
* wahhh...rezki aku dpt gak GA Edy: Terbang Jauh Jauh..thks Edy...

34 comments:

ciK mOt ©™ said...

sama sama...weewe...tetiba jek kan...

E.d.Y said...

check my blog ASAP

Naimah SiDiK said...

buat2 en3 baru cepat.. nak taw gak cam mana kenal ngan hubby nie.. dok tgk lama dah dr zaman skol... hahhahha
tp z sangka kawen jgak rupanya angpa even dedulu ang ramai fans.... hahha kisah skol kan...

Ang kira rajin gaks ngan photoshop.. tp haku skup malas nak design guna photoshop... huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lusa hari jumaat eida cuti..yeeeeeeeeeeeeeeeeee sukanya

Hezesuze said...

welcome bebeh :)

[-suziey-] said...

saaaayang ko jgkkkkk..

Ena said...

^_^

Amy Syaquena said...

As'salam...

zura kalau free chat gan amy kat fb ye, ada something nak share nie...

zura@iwan said...

cikmot~

hehehe...sama2 juga...

zura@iwan said...

Edy~

ok..sudah cek...dpt GA...yeayyy..over gituww...

zura@iwan said...

Naimah~

hehehe..excited hg nk taw noh...kekeke..zmn skol...galak la plak..adeiii...nnti ada idea aku ceta la...

aku pon lama x gune photoshop beb...

zura@iwan said...

Purple~

cessss...akak pon cuti jumaat...hahaha....sm la kita..

zura@iwan said...

Kak Ze~

muahhhh kt kak...

zura@iwan said...

suziey~

tharu nye aku...huhu..

zura@iwan said...

Ena~

cute ko smile..hehe

zura@iwan said...

Amy~

w'slm..

oke...dh on9 fb pn ni...

atty's said...

tak sabar nak baca pasal bibit2 pertemuan korang..

sayang zura jugak...

zura@iwan said...

atty~

hikss....kalu sy rajin la kak ye...kdg2 idea mali bleh le..hikss

muahhhh kt akak...

Zur@ZaRi said...

rajin nyer nak tukar2 header. zura tak pandai la... hehehe..

'NuReeN' said...

1ST - tahniah menang GA tue..

2ND - nureen pon x pandei sgt nak tukar2 rumah ni.. kena tanya yg lebih ariff..

zura@iwan said...

Zurazari~

hehehe...header tu lama dh..sj nk tukar2...

zura@iwan said...

Nureen~

thks..rezki2...hehe

zura kdg2 hentam je tue..

Gieyana said...

Sama2 ar...uits..cepat wt header..aku dh buat dh..maklumlah x keja rini..ngeh3..

zura@iwan said...

Gie~

uitt..nk buat time keja x sempt la weyyy.....hg x keja x per arr..buat kt aku sat..kakaka..

fazilzura said...

alamk .. syahdu nye.. huhuhu

lepas ni dugaan tuk haku plak, hope aku tabah hadapi...bg org yg dh biasa ,myb x de pa2.. but 1st time tuk haku..so rs nerbessss

zura@iwan said...

fazilzura~

syahdu ke?

aikkk psl apa beb? ko pn waiting 4 2nd bb ke?

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

tak sempat nak baca
he he

Wassalam

E.d.Y said...

tahniah k...tunggu hadiahnya nnt

POSH76 said...

sama2 syg..kita sama2 mendoakan yer

zura@iwan said...

Rozali~

Wsalam..

he he...x per buat je mcm phm..hahaha..

zura@iwan said...

Edy~

wokeh....ku tggu..hikss..

zura@iwan said...

POSH~

insyaAllah ada rezki kita thn dpn kan..amin...

CuTeMiUt78 said...

oohh.. terlepas baca pasal n3 tu..

zura@iwan said...

CuteMiut~

x per...sy syggggg semua...haha