♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 15, 2010

BeG CoMeY~Suka!!!

Alhamduillah hadiah GA Suziey telah sampai ke dalam post box alamat yang betui, dan hari isnin petang baru sampai ke tangan aku sbb baru gi cek post box la kan, dah bercuti lama...hehe.

Hadiah ni aku menang sbb ayat2 bertuah aku telah menyentuh hati naluri Pn. Suziey comey ni...aku ada buat entry pasal ni kat link ni. Sangat2 comey ok...dan aku sangat2 suka....perasaan tu macam aku dah sampai kat Bukit Tinggi dah pun....terima kasih banyak2 suziey, kalu rajin buat lagi...hikss.

Comey kan,...macam orang yang kasi tu...hikss. Kaler biru lak tu...btmbh suka la..

Dan....aku telah pun merasmikan beg comey ni.....buat tempat letak hset aku yang comey ituww..hiksss..bleh juga letak syiling2 yang comey...hehehe..

Semua comeyyyy lah..................hahahaha..


~ Nanti free nak update pasal kenduri kahwin plak...besa la bulan kenduri kendara kan...hehe


22 comments:

wahida said...

wah...congrate...sweetnye beg tu...jeles tau!!!

el said...

cantek...ada extra x bg kt aku hehehehe

ciK mOt ©™ said...

huhuhui....nak jugak...tak pernah menang ga pung... :P

[-suziey-] said...

weeeeee suka aku ko suka..ha ape tu ayat..ekekek:p ngam eh letak hp ko? bgs..ade span plak tu..klu jatuh xmudarat..hahahaa:p

Hezesuze said...

wow beshnye dapat beg hehe

SyaNa said...

tahniahhhh
mmg comeyyyy
tuan blog pn comeyyy
hahaha feveret word ari ni comeyyy

ieda said...

wow terkasima kejap akak nie heheheh

wantie said...

ooo.. beg ni la adiah yg ko dapat. tahniah. Ramai dok ckp yg suziey ni comey.

Nak gak aku jumpa dia personally. bila tu? hehehe.

zura@iwan said...

wahida~

maceh...ala jgn jeles...nnti cari kt Bkt tiggi ye..hehehe..

zura@iwan said...

el~

hahaha..extra hg kena minta kt suziey la..

zura@iwan said...

Cik Mot~

try la GA mn2..mn tau ada rezki plak..

zura@iwan said...

suziey~

ye aku suka...dh rasmi pon, mmg muat taruk hset comey aku tu...hikss...maceh na....

zura@iwan said...

Kak Ze~

best2...suka2...

zura@iwan said...

Syana~

ye...semua comeyyyyy...hahaha...awak pon comeyyy syana..

zura@iwan said...

Kak Ieda~

knp tekesima kak? tkezut ek..haha..

zura@iwan said...

wantie~

aahhh beg ni la aku dpt...nnti aku jumpa hg, bleh hg tgk2 noh..hikss..

ada jodoh hg jumpa la nnti suziey tu....hehe

'NuReeN' said...

tahniah... pinjam boleh???

zura@iwan said...

Nureen~

maceh...nk pinjam..nnti kasi kita pakai smpi x mau na..haha..

ALoNa Cintamaniszlite said...

amboi..sejak 2 menjak ni asyek bertuah aje ye dpt hadiah dari rakan2, hehe..

Tumpang seronok aje ler..hehe

zura@iwan said...

Kak Alona~

Alhamdulillah rezki kan,.,,

mama tisya said...

comei2

zura@iwan said...

mamatisya~

aahhh comeyyy kan..hehe