♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 2, 2010

Korang dah bayar saman???

Tiba2 ku teringat pasal saman lak....saman bbrp bulan yg lps masa kami gi Shah Alam. Saman ekor....apa lagi, speed trap le...tak byr2 lg ni. Cik abe kata nak bayar...bila tak tau le tu..hehe. Sebuk memanjang tak sempat le...

Kalau kena saman yang lepas2 tu dapat diskaun gk ek? tak brp paham berita pasal kelmarin yang saman dapat diskaun tu....hahaha...malunya bljr tak habis ke ko ni, x paham2...hikss



Tambah2 plak skrg keta kesayangan kami tu, dibawa ke hulur ke hilir tiap2 ari tiap2 minggu...sian dia tak sempat nak rest kan. Nak buat cm mana...itulah transport yang ado pon..hehe. Sangat2 berjasa wahai Wira ku...hehehe..

Korang dah bayar? baca berita pagi td...tengok beratur panjang betui org nk bayar saman....berebut2 kan...harga runtuh...sapa tak mau..hehe..


*** Adoiiii....mengantuk ler......hahahaha...

10 comments:

ciK mOt ©™ said...

hurmm...saman dah clear tuan...hehehe

Rizziela said...

ziela pun blm bayar lagi.nanti2lah

Ieda Al-Habsyi said...

belum lagi, nak kumpul sama rege ngan bunglow baru bayo, ahhahaha!

zura@iwan said...

cIk Mot~

bagus2...hehe

zura@iwan said...

ziela~

mls kn...hehe

zura@iwan said...

Ieda~

hahaha...baik beli bungalow ieda..

Dee said...

maksud pdrm..kalo kita byr saman dlm masa 15 hari lps kena saman tu..dptlah diskaun 50%

kalo byr dlm 16-30 hari..dptlah diskaun 30%..lebih dari itu..nan ada diskaun..byr full kompaun..

sy rasa sy xde samanlah..naik bas, teksi ngan lrt je..xde kan? hahaha..

zura@iwan said...

Dee~

yg tu kita phm...cuma yg kena saman sblm 30hb nov...mcm mn? dpt diskaun gk ke? hehe

wantie said...

hohoho... keta aku pun ada saman gak. saman parking. ntah ler aku check tengok ada saman poarking lak. 2 plak tu.hehehehe...

tapi, kelmarin nada orang offer nak bayar.rezeki. aminnnnnnn

zura@iwan said...

wantie~

btuah la hg ada org ofer nk byr...aku ni bila la nk byr ntah....sure beratur pjg ni nk byr smn..huhu...minta org yg ofer tu tlg byr sekali aku leh..hahaha..