♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, December 3, 2010

Mysha In Action...

Lambat tul hari ni aku masuk dalam arena berjogging ni..eh silap blogging...hahaha..lama plak tak berjogging ni, tapi ku rasa ku mcm dah kurus pon..perasan..hikss

Sebuk ngan kerja2 sekolah (tingat aku masa sekolah2 dl...rajin je buat kerja sekolah)hikss..tp bila kerja opis ku cm boring la plak..hahaha...opsss x ler, cuma sejak dua menjak aku malas sket2...hehe.

Saja2 nak tayang gambr si kecik yang comeyyy ni...dulu kecik2 tak pandai nak posing, bila dah besar ni...suruh posing, mcm2 dia buat...bertambah cute plak bila baru je potong rambut. Macam chinese look plak ku tgk..


Dah dua tahun next yr 3thn dh....skrg dah pandai bercakap...melawan pun pandai ni..hehe. Dulu rajin Mak Long & Pak Long bawa jalan, tapi sekarang manja betui ngan mama dia, mana pun nak mama jerk....hehehe..

Meh auntie2 tengok saya ni....nak posing2 jap...Mak Long yang suruh, tapi saya suka....

Mak Long nak potong rambut cam Mysha lah...cute jerk...hehe..

Sayang Mak Long tak? sayangggg...tu jawab Mysha yer...hehe..


~ Mak Long t'paksa pinjam gmbr2 anak saudara Mak Long le sbb Mak Long nak tayang gambar anak sendiri lambat la plak...huhu..nanti Mysha besar boleh tengok blog ni, memori Mysha bersama Mak Long & Pak Long...hehe..

~ Jumaat sudahhh....weekend korang gi mana lak ni? aku maybe berkampung di Sungai Petani la kut...tak salah ada kenduri kawin di Alor Setar,insyaAllah kalu tak de aral melintang bleh gi...


12 comments:

ieda said...

aloor cumeinta marsha tuuu
pandai posing2 :)

el said...

besar dah mysha
dulu jpe halus je..hehe
kenal auntie lg x :)

Hezesuze said...

so cute cam maklong nye hehehe
alaa weken nie penuh undangan kawin ler uols hehe

'NuReeN' said...

pandei berposing mysha ni..
weekend blk jitra
sama la aku knduri gak kat alor star
sebelah sekolah teknik alor star
ntah2 sama pa..hehee

zura@iwan said...

kak ieda~

dia mmg pndai la ni..nakal pon..

fazilzura said...

oh ni anak buah ko ke?
eh ko pun mak long yek .. heheh haku pun samo .. now ada 2 org dh anak buah ku.. haku je yg sorg lg.. sian akil

* x pe beb , jgn sedih ..insyallah berkat kesabaran ko , kut2 di beri 2-3 kali ganda..

zura@iwan said...

el~

tu la psl...dl halus je..tp halus gk la ni pon cuma tiggi sket kut..haha...ngan ckp byk..nakal..

zura@iwan said...

Kak Ze~

maklongnya x cute dh ni...cuma lawa ada la..hahahaha..perasan aku...
tu arr ada undangan 2-3 undangan kawin gk..tp x tau la bleh g semua ke x..hehe

zura@iwan said...

Nureen~

org srh dia buat jek....tp ikut mood gk tu...hehe

oo ye ke? kt knuri kt kota sarang semut tu...hehe..

zura@iwan said...

fazilzura~

aah anak buah aku aka anak adik ipar...belah aku ank saudara pggey Mak Ngah..belah laki aku pggey Mak Long..hikss

insyaAllah..sbr la kan...

diana said...

comelnye..
sama comel macam maklong dia..
saya dulu masa belum besalin asyik peluk anak sedara je..
bila dah ada ank sendiri tak dan nak tengok anak orang dah.
hahah

Amy Syaquena said...

As'salam...

pandainya di posing comel sangat...