♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 23, 2010

Suka + Duka...

Jejaka hencem yg baik hati(laki aku lerrr) hantar aku gi keje hari ni.....tadi tak sempat nak taupau untuk lunch, so dengan rela hati dier pegi beli siap2 untuk aku...hantar datang opis balik tue, suka2..sayanggg you...hehe. Sbb jap lagi dier nak gi Sungai Petani, tak dapat le nak lunch date bersama yer laling....huhu....hati2 ye dear...semoga slmt sampai dan semoga lancar urusan yang nak di settle tue...

Lepas tu kan....my laling Handset tercinta ni, buat pangai....huhu..jadi mcm dulu plak, Screen dier gelap tiba2...sket tensen ai tawww....sgt sensitif ini hset, t'gertak sket dah majuk mcm ada hati dan perasaan gituww...hahaha. Sekarang aku tak de hset le kat opis..hset spare ada kat umah ai...adeiiii....sapa nak calling2 ai, sowi yer...tak dapat dihubungi...hahaha..


** Besok jumaat ai cuti.....bukan berholiday, but akan bertapa di hospital dalam 1/2 hari gituww...
** Mak + Abah + Adik Tersayang nak datang kejap nanti....semoga slmt sampai ke Penang...

30 comments:

Ena said...

wat apa pulak kat spital sampai 1/2 hari tu.. moga sihat2 aje la yeh!..

syoknyer kalo leh dating2 selalu kan!.. :D

zura@iwan said...

Ena~

nnti kita update..hikss...thks Ena...

x leh nk dating sll le....opis jauh2, kalu hb cuti je bleh pon..

el said...

1/2 hari kt spital...ada appointment eh
lg 1/2 hari wat ape lak hehehe

CuTeMiUt78 said...

eemmm betul tu.. pe kes duk spital tu.. buat check up ke

zura@iwan said...

el~

budget je 1/2 hari...x sure abis kul brp tu, tau le spetal kerajaan ni.....lebey tu rehat bsama family le..hehe...

zura@iwan said...

CuteMiut~

x arr....bkn sy...hehe..

NM02 said...

guling guling guling.... layan perasaan kat sini jap eh.. (*__*)

'NuReeN' said...

nape?? klau bkn zura yg checkup sape???

Rinna said...

Buat apa kat hospital tuh..tak sihat ker..

Hubby tak de tu jgn nakal2 yer.. :)

zura@iwan said...

NM02~

guling2 le...tido pon x per..haha..

zura@iwan said...

Nureen~

surprise korang plak yer...besok ku ceta le..haha..

zura@iwan said...

Kak Rinna~

tak...bawa org g spetal...hehe..

tu arr..x leh nakal2 ni..ada kt opis je..hikss

wahida said...

laaaa....abis tu mcm mana I nak contact u ni? ahaks...

nza said...

salam...
alahai kesiannya....hp merajuk nk yg baru la tu....

Naimah SiDiK said...

wah.. treatment eiks kat spital gomen.. tp part best fmly datang jenjalan kan... hehhehe ....

nanti hupdate new en3 taw...

zura@iwan said...

wahida~

ala...u calling je nama ai...ai akan dgr..hahaha..

zura@iwan said...

nza~

hehehe...tu la psl...geram tu sm itu hset...huhu

zura@iwan said...

Naimah~

x arr..bkn bkn treatment beb...bkn aku..hehe..nnti ku cite ye...

tu arr..family mai pon ada hal

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

tentu seronok nya keluarga datang

masak sedap2 untuk mereka
he he

Wassalam

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bertapa kat hospital...xmo la...huhuhu akak..eida balik sana..esok..jom dating...hehehehehehhe

atty's said...

enset ni saje je tau..
zura ada appointment ye..semoga semuanya berjalan lancar ye

[-suziey-] said...

ouh so sweet la ur hubby..best best..heheh..

hmmm appointment ape wei 1.2 day tu..hehe..apointment utk dirmu kah?wink :)

zura@iwan said...

Rozali~

Salam atuk...

family dtg pon sbb ada hal tu..idak susah nk mai la depa..hehe..

nk msk sedap2 mcm mn...sy kt opis ni..hehe

zura@iwan said...

Purple~

hehehe..btapa tggu org eida...
besok blk baling ke? kak ada kt png...mai la png..hikss..tp sbtu kak x de tau..hehehe

zura@iwan said...

atty~

tu la kak..enset ni...majuk arr ngan dia..huhu

bkn zura..tp one of my family le...thks kak..

zura@iwan said...

suziey~

hehehe...syg bini la kan..sekali sekala ..

x arr bkn utk diriku...hehe..

Amy Syaquena said...

As'salam..

kenapa pergi hospital , x sihat ke?? nanti pape kasi tau la erk...


p/s: amy ada je kat fb cume of chatlist..kalau on mesej je..

SUZIE APAI said...

semga segala urusan slma 1/2 ari esok setle....take care!

zura@iwan said...

Amy~

x sehat je...bw org tsyg g spetal..hehe..

pstt; oo ye ke? ok..

zura@iwan said...

SuzieApai~

thks2...amin...