♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, December 17, 2010

PINK Kebaya not RED Kebaya

I loikeeee PINKKKKK.....

Berposing sakan nampak.....gaya yang tak sengaja ni.....hahahaha...ku sendiri tengok picca aku ni pun aku nak gelak.....dah le posing pakai baju pinjam....hahaha..(opsss kalau aku x bgtau sure korang tak tau kan...kekekeke)...
Masa ni weeken yang lepas gi kenduri sepupu aku kat Alor Pongsu , so ada saudara yg kesian kt aku kasi pinjam kebaya pink tu, sah2 la aku suka sbb i likeeee pinkkkk...hehe..aku tak bawa baju kurung lebih so terpaksa la pinjam kejap....naseb baik padan size aku....
Tapi tak tahan tang tummy le...huhuhu...sendat betui, tmbh2 mkn duduk bersila lak tu...hahahaha..jenuh control..kekekeke, tengok aku ni kurus je kan...
With My lovely youngest sista....comeyyyy....adik aku la comeyyyy..hahaha..
Pengantin tengah berphotoshoot...bz jerk....aku curi2 snap je ni...hehe.. Selamat Pengantin Baru kpd Sepupu aku Along(Zulfadli) & Natasya. Semoga korang kekal hingga ke akhir hayat ye..
Setelah kenyang....lepak2 sat sebelum gerak balik, time ni la nak jumpa adik badik belah Abah...kitaorang pulak jarang balik kg side Abah aku....so time kenduri la pun berjumpa2an...hehe
Posing lagik...kali ni si comeyyy Ain my niece nak menyelit plak...hehehe..
Berpegangan tangan dengan Mak Tersayang.......nanti mak nak mai Penang minggu depan ada temujanji dengan doktor, mudah2an semuanya berjalan lancar....InsyaAllah akan berjumpa Mak, Abah dan adik2 next week......windu kamo semua.....


** Nak beli satu la baju kebaya cenggini....bkenan plak....hehehe...
** Masih terpikir2 ni GA apa aku nak buat ek....adeiiii...idea2 plz mai le....hehehe


20 comments:

Ena said...

hehe..
kalo ak cakap memg ler tak tau sbb nampak ngam jer tu.. hihi.. cantik!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah slim gitu, jeles2 k cantik kebaya tu nice dengan orangnya

Connie said...

cantek bergambor di tepi sawah....

el said...

bila ko nk gemuk
xyah lah aku pitam tgk ko berkebaya hahahaha boleh?

zura@iwan said...

Ena~

mmg ngam tu...tp cover nafas..kahhhh..

zura@iwan said...

Anje~

hehehe....jarang pakai kebaya cenggini....sekali pakai mcm lawa plak..kekeke..

zura@iwan said...

Connie~

aahhh sawah menghijau...hehe

zura@iwan said...

el~

nnti arr aku pregnan....x leh pakai la kebaya mcm ni..ko doakan aku cpt gemuk..

jeles arr tu aku nk beli kebaya cm ni..haha..

ieda said...

ok jer .. cantik kebaya tuuu .. sesuai ngan badan adik ..
akak dah lama x pakai kebaya .. sendat tang peyut tuu huhuhu

[-suziey-] said...

pewitttt..pink kebaya..seksi u..huh org slim cantik ler pakai kebaya..aku ni..adeiiii...mcm nangka..ekekek:p

Hezesuze said...

baju kebaya & orgnye sangat cantik huhu

Ciklinn said...

mekk rindu weih kat ko.. ni aku terpaksa duduk bilik sorang2 kasi kunci pintu supaya tiada gangguan utk aku merayap ke blog kawan2 hahahha... (siyus umar duk nangis kat luar tu hahah)

mek.. giler kurus beb.... huhuhuhuh aku tingin nak kuwus camtu..... tolongg...

zura@iwan said...

kak ieda~

skrg bleh pakai le...tp kena kasi maintain perut ni..haha....

hehehe...sm la tang perut pon ni..

zura@iwan said...

suziey~

beb...seksi ke...malu la ai...tu org kasi pinjam x pakai nnti kecik ati plak kan..tp time slim bleh la pakai..haha..

zura@iwan said...

Kak ZE~

puji nmpk...st nk cari 50 sen..5o sen..haha

zura@iwan said...

Cik Linn~

alahai sian ko..aku ni time free mmg merayap la beb...kahhhhhhhh....sian umar tu...adeiii

uittt ko bkn kurus gk ke..hehe

Liz said...

waduh..sexy badan akak...selamat hari perkahwinan utk adik akak

PinQib said...

lain jer muker dua orang, hehe

adik beradik

Baby ROBOCOP | Kontest LAGI | Gaduh MANJA! |

zura@iwan said...

Liz~

aiyooo seksi ke..adeiii...malu plak...hehe..

bkn adik akak kawin...sepupu..hehe

zura@iwan said...

PinQIb~

ye ke len? adik akak yg bgsu tu..