♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 23, 2010

Two Worlds One Dream ~ Make Your Love

Wahh..wahh..wahh....title entry macam best la tue....hehehe.

Mr Hubby ku, telah terjabak dengan minat isteri tercinta dier ni...hahaha..ikut je la kan..kalau tak ikut nanti...ai merajuk plak...hahaha. Mr Hubby yang mula2 sindir isteri dier ni...lama2 suka gak kan...best kan laling. You pun nak ikut dance sekali ek...ngeee...

Weekend je kalau free lepak2 kat rumah kitaorg akan layan DVD jerk, sblm tu gi la melilau kat Prangin Mall tmpt besa kitaorg beli DVD, cari lah ceta2 yg best like movie action, lawak, seram dan termasuklah dance...hehehe.

Street Dance mula2 aku beli....layan punya layan best tue....rancak tul aku tengok diaorg menari...bersemangat gituww...hehe..
Step Up ni...baru je beli....best jugakkk...lebey kurang dance diaorg semuanya style ganazzz..hehe. Rentak tari dorang memukau jiwa..ahakss....

Suka aku tengok orang dance...tingat dulu masa sekolah rendah, aku ada masuk persembahan tarian tradisional...sayang tak de gambar la plak...idak boleh simpan buat kenangan...hehe..

Dalam ceta2 macam ni....semestinya ada cinta kan..Macam mana pon....dalam setiap kehidupan masing2...perlu Cinta kan....cinta pada tarian mereka, semuanya mencari cinta....hehe...

Apa motif aku ni....hehe...tapi Mr Hubby & aku tengok ceta ni...b'semangat nak exercise sbb dancer2 dorang body slim2 gituww...hahaha...sabar je aku....


pstt; nak cari lagik ceta dance ni.....hahaha..bleh masuk Mari Menari la nanti nohh...

8 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

citer baru ke ni? ieda pon suka menari tradisional masa sekolah dulu, hehehehe :)

Ena said...

suka jugak tp ak suka tgk keseksian dorang tu.. hihi.. nanti ai jeles.. ;P

NURUL said...

nampak mcm best cerita ni

zura@iwan said...

Ieda~

rasanya baru x la baru sgt...tp bestt..hehe...
ye ke? sm la kita..tp skrg rasanya mcm keras le jari jemari ni..hehe

zura@iwan said...

Ena~

hahaha..mmg seksi la body dorang...lentok lentik gituww..haha

zura@iwan said...

NURUL~

bestt..sbb ai suka tgk...

Nia said...

haha,..kalau masuk mari menari nanti, jgn lupa war war kan, kami semua nak vote!

zura@iwan said...

Nia~

hahaha...x de nk masuk kut...nari pon x reti..hehe