♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 15, 2010

Kenduri Kahwin Di Kuala Sala, Kedah

Actually aku tak penah sampai lagi kut kat cini....tp tak tau le kut2 dulu2 penah lalu kan...hehehe. Disebabkan ada kenduri kahwin dan org tersayang bawa...sampai gak aku yer...hikss.

Kenduri ni pada 4/12 , masa ni Arwah Mil masih terlantar di spetal, junior tempat keja cik abe kahwin. Kebetulan weekend tu, mmg kami stay di rumah baru kat Sungai Petani sbb Arwah Mak Mertua admitted di spetal SP. So kami bertolak dari SP pun dah lewat kerna sblm tu gi spetal. Dah janji ngan Munir & Rozie nak gi sekali...tapi sbb kami terlambat, diaorg smpi dulu.

Aku bawa geng serang umah kenduri tu.....tu lmbt sket....hahaha....ngan ujan lebat plak...hehehe

Pak Long & Anak Saudaranya....peace....hehe...

Adik Sara....dah jadi wife org pun kan....hmmm mn cik abe ni, ooo dah balik ye...lari la tu nnti nk kena basuh periuk belanga...kakakaka..

Ni ha konco2 aku bawa.....anak2 saudara sbb mama diaorg kena jaga Mil, sorang lagi tu adik bongsu abg...mkn bertambah2 la kan, sian dorang laporrr.. sbb Pak Long & Mak Long tahan tak kasi makan pagi, nk bw mkn kenuri punya psl....kakakaka..

Tersenggih sggh Pengantin ni, aku pun turut nk senggih....apa yg lawak sgt tu..hahaha..naseb baik ujan tak lebat sgt...idak lencun la kita ye.....hikss...


Kepada SARA & HUSBAND,
SeLaMaT PeNgAnTiN BaRu....SeMoGa KeKaL HiNggA Ke AkHiR HaYat........
Terima Kasih kerna menjemput......


28 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah..cantiknya bendang tue...baju pengantin tue..cantik kan kaler dia..striking gitu..nice..

POSH76 said...

Selamat penganten baru....cantek pengantin tu

SyaNa said...

cantek la panten
ngan kaler hijau tu kena sgt2

zura@iwan said...

Purple~

aahhh cantik ijo je kan.....

zura@iwan said...

POSH~

semua pgntin cantek kan...

zura@iwan said...

Syana~

aahh kan...kena ngan sawah padi ijo gitu...hehe

fazilzura said...

wah cute nye panten ..

lawo nye padi menghijau tu .. ko x wat photoshoot ke?

zura@iwan said...

fazilzura~

mmg cute sara ni..hehe...kecik molek...

x buat le beb...ujan ni...hehe

SUZIE APAI said...

mak long nagn pak long teringat zaman kenduri depa...tu yg tak sedor anok buah lapor...hikss

zura@iwan said...

SuzieApai~

hehehe...x arr, sbb otw g knuri tu dh lewat, tmbh2 ujan lak tu...jd lapor dorang...pagi mkn roti je..haha

SUZIE APAI said...

mak long ngan pak long terkenan zaman2 dulu2 la tu..tak sedor ank buah lapor..heheheh

UmmiRosma said...

A lovely bride...
A charming couple (zura and hubby)...


That girl dgn hubby zura tu sungguh comel...cantik mata dia..

Rizziela said...

syoknya dapat makan nasi kenduri

zura@iwan said...

SuzieApai~

aikkk 2 kali komen tu..hikss

zura@iwan said...

UmmiRosma~

hehehe..thks kak...

aahhh mmg comeyyy pon...kekeke

zura@iwan said...

Ziela~

musim knuri kan...

SyaNa said...

beb aku tag ko join contest
http://syana-contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html

jom la join

wantie said...

kaler baju pengantin ngan sawah padi. hiksss...

kalau la leh photoshoot kat tengah tengah sawah padi tu mesti bestkan...

PinQib said...

heh MACAM yang dok bawah payung tu jer pengantin
heheh

muga arwah tenang disana.. amin

sabar akak





First TWO wheels Moment

Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

ps sory lama x jengokk

zura@iwan said...

Syana~

ok..aku free aku join..thks beb..

zura@iwan said...

wantie~

tu arr mmg kena la tema dia..ijooo...hehe..

ujan beb...kalu x bleh photoshoot kt dlm sawah..haha

zura@iwan said...

PinQib~

amboi perli ke ni? hehehe....pgntin lama tu...hahaha...

amin...thks pinq

ALoNa Cintamaniszlite said...

pengantin lama pun comey mcm pengantin baru jgk tu, huhu...
naik seri pengantin kat korang bagai..hehe

zura@iwan said...

Kak Alona~

puji la plak kak...x de lah...kak pon sm mcm pgntin baru gk..hehe...

atty's said...

suka tgk anak2 buah yg zura bawa..cute2..

zura@iwan said...

atty~

ye ke...hehehe...nakal2 gk ni..

[-suziey-] said...

hiks..mcm baru je baca kt blog gie..sama je n3 korang yek..haahaa:p

zura@iwan said...

suziey~

ye la..g sm2 kan..ahakss...