♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, December 17, 2010

Zura@Iwan GIVEAWAY is CLOSED...

As Salam......

Dengan ini aku mengumumkan Zura@Iwan GIVEAWAY sudah ditutup penyertaan....kerana aku sudah dapat jawapan yang tepatttt....Sangat2 cepat okey....kan senang jerk......hehehe..Kat entry GA tu pun aku dah mention kalau siapa yang dapat menjawab dengan cepat dan betul aku akan tutup GA ini...jangan mareee arrr...hehe

Terima kasih pada yang semua yang sudi menjoinkan diri anda.....walaupun sekejap je GA aku ni, sbb dah orang menjawab dengan tepat sekali, so aku tak payah la nak tunggu sampai 20/12/2010 ni. Cepat la sket aku kasi voucher eksrem HD dan extra gift tu...

Nanti aku bgtau siapakah pemenang ituwww yer..................

Wasalam...

12 comments:

ALoNa Cintamaniszlite said...

huhu...ini ada GA yg paling pantas ditutup penyertaannya..
hehe..syabas zura kerana berjaya buat GA, hehe..

Akak nak try wat gak..tp memandangkan akak ni tak penah join GA atau kontes kawan2..maka akak risau takde org nak masuk yg akak anjurkan, ngee.
erm..nanti2lah..dh smpai seru, hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

adei dah tutup ke, kita baru baca ni...hu...hu...tak de rezeki

Gieyana said...

dh closed dh ka..x der change nk teka ar..kekekeke

gd luck pd yg menang..

zura@iwan said...

Kak ALona~

sbb nk kasi cpt voucher tu x nk lengah2, tu psl tutup dh ada org leh jwb ngan cpt..hehehe..

sj kak try2 ni..lps ni leh buat GA lg..hikss..

zura@iwan said...

Anje~

alahai sowyy...kita bt cpt ni...voucher tu nk expired dh..hehe...nnti ada rezki kita bt lg..hehe

zura@iwan said...

Gie~

hehehe..sowi2....dh ada org jwb ngan tepatt...hehe

PinQib said...

ni br bguih
da jumpa jawaban terus tutp kann
Baby ROBOCOP | Kontest LAGI | Gaduh MANJA! |

zura@iwan said...

PinQib~

yup....GA tutup paling cpt..haha...

Farra Dhelina said...

adoii..trtinggl ketapi laaa

zura@iwan said...

Farra~

x per2....len kali bt len..hikss

wantie said...

kahhhhh.. lawak siut aku ni. ada ka patut aku tak tau pun yg hang buat GA.

zura@iwan said...

wantie~

hahaha..aku buat kejap je weyy..ada yg dpt mjwb trs closed...hehe