♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 1, 2010

McDonald Free...

Lambat benor ku nak update pasal makan free ni...Nana dan Mamatisya dah ceta pun pasal makan McD free ni kelmarin. Aku bukannya apa, sebab tak de camera nak snap.. guna camera HP ni jer....then amik gambar satu keping ni jek, tak de la nak posing bagai ngan burger tu..hikss. Malu nak tempek la kan....tapi sebab nak hargai pemberian ikhlas dari Syana, ku gagahkan jua...hiksss..

Tempek ni jer le.....hahaha...aku dapat Set Filet O Fish...

Ingat ke ku tak sempat dah kelmarin , sebab baru pagi kelmarin tahu pasal aku jugak salah seorang pemenang bertuah makan McD free ni, so dkt2 tghari gitu baru send details kat Syana. Tapi...Alhamdulillah dalam jam 12 lebey gitu, ada mamat McD datang delivery....ye itu ana yang punya....hahaha..

Terima kasih sekali lagi pada Syana...semoga murah rezki ko yer.....


** Petang kelmarin dapat makan free lg, mkn domino's pizza...celebrate besday opismate...hehe
** Ada sapa2 nak banjer aku makan lagi ari ni?? hahaha

20 comments:

Rizziela said...

Bestnya dapat makan free..nak sikit :D

Nana said...

ha..kan
rezeki hang skang
dah banyak menang GA dah ni hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah mc'd nak jugak syana.... :P

zura@iwan said...

Ziela~

dpt mkn klmrin dh le...

zura@iwan said...

Nana~

hehe..mn ada Nana...br menang 2..hehe

zura@iwan said...

Purple~

ala...tlmbt la eida...dh tlps...haha

wantie said...

sempat gak hang snap pic noh. nak tayang kat aku la tu. sob.. sob...

nantila nak suh sapa la banja aku ni. nak makan MC.D gak. waaaaaaaaaaaa

Ena said...

alorrrrrrrrrrr... nak jugak!!

Nia said...

wah,..syok jugak belanja org makan mcm ni kan..hehe. tapi bayarnya mcm mana yek? ada online ke?

zura@iwan said...

wantie~

aku snap tu je...dlm x snap pon..hehe

zura@iwan said...

Ena~

nak kena la masuk GA...haha

zura@iwan said...

Nia~

mmg syok.....duit tlh dibank in kan oleh pgnjur...so kita byr le..hehe

ieda said...

wah2 x leh jadi nie .. dah 2x nak makan x jadi .. huwaaaaa
erghhhhhh zazzzzzzzzzzzzzz

zura@iwan said...

kak ieda~

cari mcd kak...hehe....

Rinna said...

Wahh Zura dpt makan MCD free lagik.. bestnya.. :)

zura@iwan said...

Kak Rinna~

alhamdulillah kak..rezki2...hehe

PinQib said...

huhu../ best nyer kalau ari3 orang belanje. makanan pulak da vombb

ALoNa Cintamaniszlite said...

huhu...rezeki dibelanja org walaupun dgn GA..canggih tul zaman skang, ye..

zura@iwan said...

PinQib~

hahaha...ari2 org banjer pgsan la dia...

zura@iwan said...

Kak Alona~

tu la psl kak..canggih manggis..haha