♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 16, 2010

Hepy Besday My Dearest Sister


Saja kasi glemer adik aku yg sorang ni, rini besday dia....ekceli no 16 tu sama la ngan ari besday aku tp bulan tak sama...hikss. Ni adik no 3...aku ada dua lagi adik.

Sure dia bengang giler ngan aku ni.....kasi tempek muka dia kt blog akak dia ni...kekekeke..jgn mareeee...mn tau kut ada sapa2 b'kenan kan....hahaha. Ada sama cam muka aku tak? ada org kata nak sama.....apa2 pon dah adik beradik mmg nak sama le kan...hehehe.

Angah ngan Abg Ngah nak ucapkan Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 2_ , semoga panjang umor, murah rezki...keja leklok yer, tahniah sbb dah berjaya grade dari UITM .....cari pengalaman byk2....nnti bleh Mengarah Filem ke...Amin...hehehe.

psttt; nak tuggu makan besar ni...bila la yer.....ngeeeeeeee


** Malam ni ada sahabat2 dr luar Penang ajak gi Pesta PP plak....tak tau nak join ke tak, kalu join best gak....enjoykan diri..hehe..

16 comments:

Rizziela said...

Adalah iras sikit-sikit :D nama pun adik beradik kan?

[-suziey-] said...

happy besday utk adik ko zura..smpai kan yek..hehe..

diana said...

sama la..tang mulut dan senyuman tu..
sama sangat..
eh!!zura pakai cermin mata tak??
kalau pakai mesti macam kembar la..

nak pi pesta ka??
pi je la..
kalau dengan kawan2 ni seronok sikit jalan2 tempat gitu..

zura@iwan said...

Ziela~

betui2....adik badik kan..sure ada iras2...hehe..

zura@iwan said...

suziey~

wokeh..maceh kak suziey..hehe..

zura@iwan said...

diana~

betui ek? hehehe...zura x pakai spec, adik je pakai...tu arr try pakai spec ritu ada gk nk sm ..hehe..

insyaAllah kalu sahabat2 tu jd nk g...km cm mls je...sbb x larat le..hb keja awal pagi lak tu..hehe

Hezesuze said...

hepi bufday to ur sista

Gieyana said...

Hepi birthday utk adik hg k..

Best ker Pesta tue?? ku rasa cam x best jer!adeiii!

UmmiRosma said...

Dua-dua pun cantik...
Happy bday sis!

zura@iwan said...

Kak Ze~

maceh bg pihak..

zura@iwan said...

Gie~

thks kak gie...hehe

bg aku besa je la Pesta tu...tp kalu org luar png ni mmg sure nk terjah punye..hehe..kit duk dlm penang mmg mls nk gi kn...tp sekali sekala ku lyn gk..hehe

zura@iwan said...

UmmiRosma~

hehehe...adik sye comeyy lg kut..

thks kak

AINANAM said...

appy bestday acik...umur dah bertambah2,duit pun kena bg tambah lerrr...blh huluq mai kat ayong skit...kuang3

zura@iwan said...

Ayong~

hahaha...ala dia duk huluq dh tu..haha..

mama tisya said...

happy busday utk adik ko..len ek muka ko & adik ko

zura@iwan said...

mamatisya~

thks...len sket la kut..hehe