♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 16, 2010

Perhitungan Aku & Dia..

Nie kesah tengahari tadi taw.....En Suamiku Sayang datang kat opis aku..

Dia call suruh aku turun dari opis sekarang, aku dengan selamba tanya kenapa lak ni? tiba2 jerk....dia kata nak buat perhitungan!!! (dlm hati aku berkata...apa psl lak ni), aku tak de buat slh apa2 pon...

Ku tanya lagi perhitungan apa lak ni.... dia kata cepat la trn ....nak kunci rumah lah...ngeeeee..lorrrr nak kunci rumah rupanya....ingat ke perhitungan mende....trn bawah gelak berdekah2 aku, ye la cakap macam serius nak buat perhitungan plak. En SuamiKu bleh t'senyum senggih je kt aku...kakakaka...tekena la aku kan..

Dia suka usik2 serius gituw tau...then aku suka gelakkkk...kekeke...kdg2 terbalik gak...aku suka bg dia gelakkk..hehehe.


~ Hidup serumah bersama.....dengan Suamiku lah berkongsi suka duka......korang sure macam tu gak kan.....Suami lah sahabat dan kekasih...

20 comments:

UmmiRosma said...

hahahaha..buat suspen je dia...hahaha..kalo akak pun mesti akak heran juga...

intanurulfateha said...

so sweet :)

Sidratul Muntaha said...

zura
thank you arr minggu ni dtg komen blog den selalu.
ehehhee

Ms AiReEn MoHd said...

heheheh wat cuak jer perhitungan konci umah ..kekekeke

Nia said...

haha,..ade bahan la saya nak menyakat en.suami saya pulak nanti.

Ena said...

hehe.. saje je wat saspen cenggitu kan!.. ;D

yunz_02 said...

yerpss.. husband is everything :)

zura@iwan said...

UmmiRosma~

tu la psl kak...suspen tul..hee

zura@iwan said...

intan~

sweet la sgt tu kan...haha

zura@iwan said...

Ayu~

sm2...sll mai umah ko ye...

zura@iwan said...

Aireen~

besa la hb aku tu....buat gempaq...haha

zura@iwan said...

Nia~

aaahhh...kaco hb u lak..hehe

zura@iwan said...

Ena~

nk sakat wife dia yg gelabah ni..haha

el said...

hahahah kecut perut hang ngeee

zura@iwan said...

yunz~

husband is everything....sokonggg..

zura@iwan said...

el~

mula2 kecut gk weyyy...tp cool..haha

mama tisya said...

ingtkn apa yg nk dihitung..rupanye nk kunci..hehehe

zura@iwan said...

mamatisya~

hehehe....aahh nk kunci la tu...

atty's said...

ingatkan perhitungan apa.nya .berdebar kty membacanya

zura@iwan said...

atty~

hikss...gempaq kan..ahaha..