♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 22, 2010

Angan-Angan....

Angan Angan
Bila mencari pasangan
Yang bakal jadi pilihan
Si hartawan

Angan Angan
Jejaka pilihan hati
Punyai personaliti
Segak tinggi

Cari-cari
Tunggu-tunggu
Masih belum bertemu
Hari-hari
Yang berlalu
Meningkat usiamu
Pilih pasangan
Memang tak mudah
Asyik berangan
Tak jadi nyata

Angan Angan
Biarlah berbatasan
Jangan sampai penantian
Berpanjangan

Angan Angan
Hanya indah dikhayalan
Yang harus engkau hadapi
Kenyataan

Tahu tak lagu sapa kat atas ni? Ye Raja Ema ler.....lagu ni tak de kena mengena ngan aku ler, cuma nak amik tajuk Lagu tu jerk....sebagai selingan je ni...hiksss...

Jangan berangan pagi2 sudahhh....time kojer ni.....ngeeeeeee...aku je boleh berangan...

Tak salah kan aku nak berangan-angan....hiks..hiks..hiks...

Aku TAK berangan nak RUMAH BESAR, TAK berangan nak pakai KERETE HEBAT, TAK berangan nak DUIT BERJUTA2....pelik pulak tak berangan semua2 tu...cumaaaaaaa dalam kepala hotak aku ni duk berangan ni je le.....

I'm Pregnant........Congratulation awak sudah hamil.....hehehe...seram bulu roma aku plak bila tulis ayat tu...bila saat itu akan menjelma? InsyaAllah ada rezki aku & suami kan...semua itu ketentuan Allah S.W.T, semestinya azam aku & suami nex yr 2011...

Tatkala bertiga.....sure ku nak amik photo cm ni...hehehe...bukan tak happy berdua, we are happy, loving & caring...but we need "NUR" in our life...Sinar Cahaya dari cinta suci aku dan suami...ku nampak Cahaya dalam photo tue...korang nampak??? ngeeee...

Dapat sopping barang2 bb...hehe....sonok kan....jalan bertiga2an...hikss. Tak per maybe nak kasi aku peluang jalan puas2 ngan hubby kan.....nanti mana tau dapat berganda, TWIN ke....Aminnn.....Angan2 gak tu aku ni....adeiiiii..


psttt: * tak de mende nak update la ni......kekekeke....
* picca2 dari ihsan en google ye...thks en google...hehe

56 comments:

ciK mOt ©™ said...

usaha tangga kejayaan...saya turut berdoa moga doa zura diperkenankan...amin...jangan cepat mengalah ye...

Naimah SiDiK said...

salam beb .... sabaq itu separuh iman .. ilex k .. may b blom rezeki ang nie.. sbao2 i'Allah akan sampai hr itew..
As frenz always doakan moga rezeki ang ada jaaa....

zura@iwan said...

Cik Mot~

yesss chaiyok2....insyaAllah ada rezki..hehe

zura@iwan said...

Naimah~

hehehe...dont worry..aku relax jerk...sj kasi cite dlm blog aku ni..nnti anak2 or cucu2 aku leh bc kesah aku ni..hikss

POSH76 said...

me tooo tingin sgt......I doakan semoga doa u pun akan dimakbulkan insyallah amin

zura@iwan said...

POSH~

sama2 kita b'usaha + doa ye..

yunz_02 said...

insya'Allah semuanya akan jadi kenyataan.. ibu mengandung doakan zura ni :)

NM02 said...

awak, tak sudi ke follow kiter? sedih tau.. huhuhuhuhu... [gedix jap]

Rizziela said...

Insyallah....pasti ada rezeki untuk Zura & hubby...

Mana tau nanti tiba2 pregnant terus dapat 3...hah..extravaganza terus....ALLAH tahu apa yg terbaik untuk kita kan :D

wantie said...

zura- aku pun sama. kita sama sama berdoa. mana tau salah sorang dari kita leh pegang baby sendiri next year.

SyaNa said...

insya Allah ade rezeki korang
aku paham perasaan ko yg nak sgt baby
usaha & tawakal ok :-)

sekarang ni enjoy abis2 ngan laki ko tu
nnt da ade anak laki dok ngulit anak jek..hahaaa

el said...

caiyok2..smoga apa yg kau inginkan dimakbulkan insyallah...:)

Farra Dhelina said...

semoga ada rezeki tahun 2011 ye sis..yg penting kena usaha!! :)

'NuReeN' said...

InsyaALLAH... nureen doakan utk zura k.. zura pon doakan utk nureen 4 2nd bb k.. ;)

UmmiRosma said...

You are in my prayers my darling Zura..semoga diperkenankan Allah your wish for 2011..amin..amin..amin...

Remember..akak pun pernah tunggu 5 years to get pregnant...there will always be a way...Allah nak uji kita...

*hugs*

zura@iwan said...

yunz~

amin....maceh2...berkat ibu mgndung doakan sy...

zura@iwan said...

NMo2~

eh..kita dh pollow le..huhu

zura@iwan said...

Ziela~

itu sudah pasti..cuma kena byk bsbr la kan...

amin....dpt 3 trs tu ziela...

zura@iwan said...

wantie~

betui2 tu...sm2 kita bdoa...mn tau sm2 dpt ke..hehe

Amy Syaquena said...

As'salam zura ,

Nampak gayanya kita serupa la dear , sabar ye insyaallah pasti suatu hari sinar tue akan menjelma cuma lambat dan cepat je..same2 kita berusaha ye..cayokkkk zura!!!

zura@iwan said...

Syana~

thks syana...ko penah alami...phm sgt kan...

tu la psl...nk kasi chance aku laki bini bgumbira bdoa dl..hehe

zura@iwan said...

el~

insyaAllah..doakan aku ibu pregnan..hehe

zura@iwan said...

Farra~

amin...mudah2an.....thks farra..

zura@iwan said...

Nureen~

maceh Nureen...sm2 kita berusaha k..

zura@iwan said...

UmmiRosma~

thks so mush kak.....zura pcaya pd rezki Allah....ada kan utk zura & hb...

kak pn 5thn br dpt bb ye? kak sorg yg tabah kan..ye ini semua ujian...

hug kak gk..

zura@iwan said...

Amy~

W'salam...

amy dh brp thn? rasa kejap je zura dh masuk 5thn amy....tnda2 nk pregnan x de..tu yg kdg2 riso gk...tp semua ini bkn kita yg minta....mgkin ada hikmahnya..percaya pd rezki Allah...

caiyokk2..amy..hehe

wahida said...

my dear, sabar ye...sesungguhnya Allah telah pilih kalian utk menghadapi dugaan ini kerana kalian adalah org2 yg sabar...

Rinna said...

Akak doakan moga impian zura tahun hadapan akan dimakbulkan yer.. teruskan usaha insyallah..

Amy Syaquena said...

As'salam zura ,

Nampak gayanya kita serupa la dear , sabar ye insyaallah pasti suatu hari sinar tue akan menjelma cuma lambat dan cepat je..same2 kita berusaha ye..cayokkkk zura!!!

ALoNa Cintamaniszlite said...

Alhamdulillah, ramai yg mendoakan utk zura..
InsyaAllah...semoga dimakbulkan impian tu. Allah maha penyayang lagi maha mengasihani..

Dee said...

dee doakan agar angan2 itu menjadi realiti..amin..

Gieyana said...

insyaallah tue..berkat doa+tawakkal+usaha..pasti berjaya...
meh pinjam Nureen dulu ar amik picca bertiga dulu..:D

Liz said...

angan-angan boleh jadi nyata dear klu usaha berhabis-habusan..hehehe..kenapa tak tunggu sekarang nak buat Nur..hehehe ialah yang penting azam Izan tercapai ya..Liz doakan semoga Izan dapat anak yang solleh amin

Liz said...

sorry Zura...liz ini tertaip nama izan pulak jgn marah ya

zura@iwan said...

Wahida~

thks dear.....mgkin betui ckp u....bsbr sparuh drpd iman...

zura@iwan said...

Kak Rinna~

amin....insyaallah kak....maceh akak syggg..

zura@iwan said...

Amy~

alahai komen mbina sbyk 2x ni amy...maceh2..muahhhhhhhhhhh

zura@iwan said...

Kak Alona~

maceh utk akak jua...sm2 kita bdoa utk k'bahgiaan kita bsama...masing2 ada ujian dia tsendiri kan...ada org yg lebey bsr ujiannya dr kita...

zura@iwan said...

Dee~

amin ....insyaAllah...

zura@iwan said...

Gie~

amin...mudah2an..hehe..

aku nk bb kecik weyyy..kekeke..demand la plak..nureen malu kt uncle iwan..huhu

zura@iwan said...

Kak Liz~

betui2 tu...angan2 akan jd kenyataan kan..kalu diizinkan Allah...amin...

zura@iwan said...

Kak Liz~

tu la psl..ingt ke sapa la izan tu..haha..

[-suziey-] said...

haih..tetiba sebak plak aku..sabar wei..aku paham perasaan ko..teruskan usaha jgn putus asa..

wei ko dh try IVF ke? tp costly la..rm10k kan? tp klu mampu just try la wei..mana tau rezeki ko akn dtg..duit bole dicari..

atty's said...

Insyallah doa zura dan suami akan menjadi kenyataan.
kty doakan semoga zura cepat menimang cahaya mata amin.

intanurulfateha said...

usaha, doa dan tawakal ye kak
insyaAllah, ade nur utk akak :')

zura@iwan said...

suziey~

sian ko..aku buat cite sedey la plak..huhu..
ivf tak de dlm plan lg beb...budget x cukup..huhu...insyaAllah aku usaha cara len sm...sll bc yassin minta ngan Dia..

zura@iwan said...

kak ty~

terima kasih byk2 kak ty....insyaAllah berkat doa kwn2...apa la sy ni..meriah simpati kt blog la plak..huhu..

zura@iwan said...

intan~

thks dear...muahhhh...doakan sll utk kwn2 gk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah kak...ALLAH dah tetap kan rezeki akak...bersabar dan berusaha lah...insya-allah satu hari nanti..angan2 nie pasti menjadi kenyataan....eida doakan yang terbaik tuk akak..jangan penah putus asa k...

zura@iwan said...

Purple~

ye betui tu eida...yg penting kita kena usaha kan...plus doa + tawakal....ada rezki utk kita..thks eida memahami...muahhhhh....

Ogy said...

nak kongsi angan2 ni juga bule??

zura@iwan said...

Ogy~

boleh2...amik he..hehe

niza said...

bersabar...nur itu pasti akan menyinar 1 ari nnti....

zura@iwan said...

niza~

hehe...maceh2....sbr slagi daya...

CuTeMiUt78 said...

ohh pasal ni ke... insyallah dik... ada rezeki tu nanti

zura@iwan said...

CuteMiut~

hehe...x ler, bkn check up utk ni kak..apa2 pn thks doakan sy...amin..