♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 23, 2010

Hari nak hujan....angkat kaki.....

Cuaca kat cini amat2 gelappp.....rasa macam dah pukul 7 lebey gitu......ini menandakan hari nak hujan, cepat angkat kaki......nak balik le...hehe.

Kalau hujan sure orang tak senang duduk kan....sebab nak ke hulu ke hilir susah gamaknya....ye la, kena hujan nanti demam plak kan...tapi bukan salah hujan, semua ni nikmat dr Allah kan...kita mengeluh pun tak boleh....tapi kalau hujan time cuti best gak.....boleh 23cm kat rumah..wakaka.

Kesian pula orang yang naik motor kan...kalau hujan2 ni, abis basah diaorg....Mr Hubby ku la...gi keja naik motor...kalau kesian, kasi la hubby bawa keta.....hehehe...aku tak reti bawa motor la...kahhhhhhhhh....takut nak bawa motor sbb ada kesah di sebaliknya...kekeke..

Selamat pulang ke rumah yer.....hati2 dijlnraya....

pstt; wokeyyy....jumpa lagi uols.....kalau rajin ku update lg besok2...hehe

16 comments:

Naimah SiDiK said...

sama ja beb sini pun hujan lebat niee.. tp seb baik hr nie haku cuti so treatment seharian ngan fmly .. but hubby terpaksa kerja malam plak.. huhu ber2 je lah kat rumah time hujan2 nie.... layan dvd ngan si kecil

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

kesian hubby yer..kalau hujan
ehe eh ...saya pun naik motor juger

Wassalam

Sidratul Muntaha said...

aku cuti
ahha
blikkg esok!
lalalala!
tak dan nak update blog!
lala.

Dee said...

hati2 masa balik..

ieda said...

sini punnn renyai2 dikk
ujan2 nie lapoor :))

zura@iwan said...

Naim~

tu arr...png semua tmpt ujan kut nuh...best la hg duk umah ek...tp hb keja la plak ek.

zura@iwan said...

Rozali~

Waalaikumussalam....

aahh..sian hb...hehe
alahai sian Atuk gk ek..hehe

zura@iwan said...

AYu~

owhhh blk kg ek..bestnya....aku pon cuti besok...

zura@iwan said...

Dee~


thks dee..same to u

zura@iwan said...

kak ieda~

oo ujan gk ek...skrg ni kt png still ujan lg...

Gieyana said...

dh hujan dh pon wei..kekeke..hg dok buat apa tue? godek nk wt header ka? wt elok2 k..

E.d.Y said...

skrg ni dah start hujan balik...tp syok tido time ujan2 ni..haha

Mata Hati said...

saya pun sama. hujan panas tetap naik motor sebab ruang parking kat opis mmg terhad.

zura@iwan said...

Gieyana~

aahhh ujan dh smlm noh...hehe...
x sempt la nk buat header...ku rasa cm lupa lak guna photoshop ni..kene tilik2 blk plak..adeiii..

zura@iwan said...

Edy~

betui2...time ujan sdp tido kan...hehe

zura@iwan said...

Mata Hati~

ye ke? sy x reti nek moto...kalu reti lama dh nek...tmpt keja dpt je....