♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 16, 2010

GiveAway Edy~Terbang Jauh-Jauh

As Salam

~ Ku mulakan entry ari ni dgn menjoinkan diri dalam GiveAway Edy ni la ye...mana tau kut2 ada luck aku..ahaksss

~ Kerja Pn Syana la yang tag aku ni......thks Syana ingat ko kt aku yer...Aku pun nak terbang gakkkk....tapi terbang dalam mimpi kut...hahahaha...


~ Mudah je syarat2nya...kalu nak tau gi ke link GA Edy ni.....dan hadiahnya sgt2 terbaik okey.....nk tgk hadiah gi kat cini...

~ Hamba nak tag sahabat2 hamba gak le, sila la join Pn Rozie, Pn Wantie, Pn Niza & Pn El...kalu uols free okey...mana tau rezki korang boleh share2 ngan aku...kakaka..

~ Tarikh Tutup 19hb Disember ni, So Meh La Join Weyyyyy.....hahaha

21 comments:

ciK mOt ©™ said...

huhuu...samalah kita..jadi mangsa si syana...:p

wantie said...

hehehehe.. hang nak terbang jauh jauh ke? nak ke mana tue?

PinQib said...

hehe.. ^^
wah menarik nyer


First Two Wheel Moment
Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

wahida said...

gud luck my dear!!

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

zura@iwan said...

CIk Mot~

ye ke? sm2...hehe

zura@iwan said...

wantie~

hg pn kena join k..hehe

zura@iwan said...

PinQib~

menarik2..join le..

zura@iwan said...

wahida~

thks dear..

zura@iwan said...

Edy~

thks jua....

CuTeMiUt78 said...

oohhh..ohh... terbang jauh tu.. good luck ya

el said...

thx ye tag aku susah2 jek hehehe

zura@iwan said...

Cutemiut~

thks kak..

zura@iwan said...

el~

x susah pon...hehehe...

butterflyana said...

Good Luck! ;)

zura@iwan said...

butterflyana~

thks :)

Amy Syaquena said...

As'salam...

Good luck ye..

zura@iwan said...

Amy~

slm..

thks ye...

[-suziey-] said...

waa zura join GA..good luck wei..hehe

zura@iwan said...

suziey~

hehe...sj rajin2 ni...thks beb..

Thurman Benally said...

hehehehe.. hang nak terbang jauh jauh ke? nak ke mana tue?