♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, November 30, 2010

Ayat-Ayat KU Terpilih ~ GA Suziey

Hari ni bertuah la nampak gayanya aku ni...pagi tadi rezki dapat GA dr Syana, dapat mkn Mcdonald free...then baru tadi jer, ku tengok Suziey dah update readers yang bertuah membuat ayat2 kreatif.

Aku dengan selamba menjoinkan diri arr...ayat2 yang ikhlas kuar dari hati aku ni, telah berjaya menambat hati Puan Suziey....Alhamdulillah rezki aku dapat souvenir dari tempat percutian Pn Suziey sekeluarga pergi baru2 ni.


Aku dapat beg comey....yang bertulis Colmar Tropicale, tak salah aku la ye. Then aku memang tak pernah sampai lg kat Bukit Tinggi ni, teringin sangat nak pergi...tapi dapat souvenir dr Suziey ni best sgt2, pembakar semangat untuk aku gak...ada rezki nak jugak terjah..hehe.

Terima kasih banyak2 Suziey sebab memilih aku sebagai salah seorang pemenang bertuah utk GA ko ni yer.....dan tahniah jua kepada pemenang2 yang lain yer.....

** nanti suziey dah send souvenir ku hapdet ye.....tak sabar plak ni..hahaha..

31 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

tahniahh kak!!! best2 :) hehehe

[-suziey-] said...

waaaa rezeki berganda..tahniah ! rezeki ko :)

ct rahani said...

tahniah k.. :)

pearls.. said...

waa... best ar.. dapat hadiah...

pearls.. said...

syok kan?? bila diberi hadiah walaupun kecil...

zura@iwan said...

Ieda~

maceh ieda...rezki2..

zura@iwan said...

suziey~

sbb ko bkenan ayat2 aku tu..maceh byk2 kt ko..

zura@iwan said...

ct~

thks ct...

zura@iwan said...

pearls~

best arr...bkn sll..hehe

zura@iwan said...

pearls~

x kesah kecik ke bsr...yg penting ikhlas...hehe

fazilzura said...

beb , aku dh g time g Janda baik aritu ..

nnt ko dgn gie dtg KL kite g sanun nak ????

SyaNa said...

tahniah!!
ni nama rezeki berganda
hehee

Liz said...

Alhamdulillah rezki zura hari ini amat bertuah....cantik juga dapat kenangan buat diri zura yang paling happy masuk blog...

zura@iwan said...

fazilzura~

ala..ko dh g ke? jeles aku..huhu..

insyaAllah ada rezki aku terjah gk...aku nk trn genting ni...tp x tau la bila..huhu

zura@iwan said...

Syana~

thks...mmg bgnda....suka2..syukur

wantie said...

tahniah. murah tul rezeki ko yer.

zura@iwan said...

Liz~

Alhamdulillah kak..rezki ni..syukur sgt2..x sgka tpilih..hehe..

zura@iwan said...

wantie~

syukur beb...aku buat ayat kuar dr ati tu..hehe...

mama tisya said...

tahniah

Cho Zila said...

salam.. thanks sudi singgah blog akak... akak follow k...
bestnyer dia... akak harap gak dapat gak souvenir nnt22..

CuTeMiUt78 said...

uuuiissshhhh.. tahniah..tahniah.... tak dan nak join contest GA suziey

ieda said...

congrats dikkk .. dpt jugak mcD :))

ALoNa Cintamaniszlite said...

Tahniah...
argh..kenapa ler hati akak lom terbuka utk join kontes..apatah lg wat kontes atau GA ni??

zura@iwan said...

mamatisya~

thks eryn...

zura@iwan said...

Cho Zila~

wlcm...

x sgka kak..tpilih gk..hehe

zura@iwan said...

CuteMiut~

maceh kak...kita pon ngan selamba je kuar ayat2 tu...x sgka tpilih gk..hehe

zura@iwan said...

kak ieda~

thks kak...mcd dpt GA syana kak...hehe...GA Suziey dpt beg comey...

zura@iwan said...

Kak Alona~

thks kak..
zura join ikut mood gk kak...hehe

Amy Syaquena said...

Salam..

tahniah sis..

zura@iwan said...

AMy~

Salam...thks amy...

Anonymous said...

Sangat bagus memang saya mungkin akan mendownloadnya. Terima kasih.