♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 10, 2013

Alhamdullillah Rezeki =_=

Assalamualaikum...
Salam Sejahtera...

 Pada 31hb Disember ari tu...ulangtahun perkahwinan saya dan suami yang ke 7 tahun, gembira + terharu sebab dapat berita gembira juga, mungkin rezeki hadiah anniversary....hehehe.. Sahabat saya Gieyana , bbm saya masa tu saya dah balik kerja, sampai rumah dah pun...memang tak berkesempatan nak layan Facebook..., Gie bagitahu saya one of the winner contest Unforgettable Moments, saya macam percaya tak percaya je...sebab tak sangka, gambar kitaorang boleh menang ....Alhamdullillah..Thanks Gie sebab inform ye...

Alhamdullillah syukur, tersenarai salah seorang pemenang dalam contest WIN & SNAP Contest di facebook Unforgettable Moments-Malaysia , saja suka-suki join.. ramai peserta yang gambar-gambar mereka lebih menarik. Saya mencuba nasib.....Alhamdulillah gambar kami bertiga telah menarik minat juri...Terima kasih juri kerna memilih gambar yang memang amat bermakna bagi saya....:), tahniah juga pada yang menang.

Sweet Moments and Full Of  Happiness when first time Raya celebration with our Baby...Wonderful of LOVE, words can not describe the feeling...picture can tell the STORY...

Merasa teruja juga sebab pertama kali menang contest kan....hehehe. Terima kasih juga pada kawan-kawan yang support saya.....awak semua memang sporting...aura dari Gie dan Nana gak nieh....hehe.

Thanks for reading here :)

I'm happy just the way I'am
Peace, Love

40 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

rezeki ....kita terus join walaupun x menag grand prize dpt saguhati pun dah ok

el said...

congrat...murah rezeki no

Nad @ MamaZN said...

Tahniah kak zura!

Dee said...

congrats..murah rezeki di awal tahun 2013 ni ye..

ina khairina said...

tahniah kak zura!

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Alhamdulillah
Syukur
Tahniah
moga berjaya lagi dimasa2 akan datang

Rinna said...

Tahniah.. rezeki tuh.. alhamdullillah.. :)

Rinna said...

Tahniah.. rezeki tuh.. alhamdullillah.. :)

LizHairi said...

tahniah!bestnye dapat bracelet :-)

Puan Hazel said...

tahniah zura! semoga terus murah rezeki..:)

Myra Jay said...

Congratez dear... :)

Memang melalui gambar berbicara :D

Sidratul Muntaha said...

mmg ptut menag pun..
mgm sweet je photo nih

Zie Fauzi said...

tahniah kak...rezeki kan...

::NureeN:: said...

Thaniah2..
wet adiahnyerr apa?
mcm menarik aku rasa

Zura@Iwan said...

Adlin~

betui tu..

x per..yakin pd rezeki Allah

Zura@Iwan said...

Nad~

tenkui Nad...

Zura@Iwan said...

Dee~

alhamdulilllah..

mcuba nasib..syukur ada rezeki sy..

Zura@Iwan said...

Ina~

macih Ina..

Zura@Iwan said...

Atuk~

wslm..

alhamdulillah syukur..

ameen...

macih atuk

Zura@Iwan said...

K.Rinna~

macih kak..

syukur...

Zura@Iwan said...

Liz~

alhamdulillah dpt bracelet pandora..

Zura@Iwan said...

Puan Hazel~

macih...

ameen..

Zura@Iwan said...

MJ~

thks dear...

betui..gmbr yg berbicara..

Zura@Iwan said...

Ayu~

tenkui...

tk sgka...mmg gmbr ni bermakna uols

Zura@Iwan said...

Zie~

macih..

alhamdulillah..

Zura@Iwan said...

Nureen~

macih2..
pandora bracelet..worth rm293
ok la rezeki kan..

ALoNa CintamaniszLite said...

owh..inilah gambarnya ye..hehe..
tahniah lg sekali zura..

Gieyana said...

tahniah..yg keberapa ntah ucap..ekekeke

Zura@Iwan said...

k.Alona~

ye kak gmbr ni le..hehe..

macih kak..

Zura@Iwan said...

Gie~

macih2..

ucap sjuta kali dh hg..hehe

LiYa HaNiF :: said...

tahniah n appy anivesary yer

Zura@Iwan said...

Liya~

macih..

alhamdulillah..

ieda said...

tahniah dikk
memang sweet dan uuu deserved that !

wantie said...

tahniah. tu la usaha tangga kejayaan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah....

Zura@Iwan said...

k.ieda~

macih kak..
alhamdulillah...tk sgka gmbr guna camera digital je..hehe..

Zura@Iwan said...

wantie~

betui..

usaha tgga kejayaan..

tak cuba tak tahu kan..

Zura@Iwan said...

Waniey~

syukur...hehe

Sidratul Muntaha said...

alhamdulillah
namanya rejeki
congrats
woner why aku tak tinggalkan komen kat sini ms ko announce ko menang tu
huhh..
beselah
jenis baca saje
tingalkan komen jarang2

Zura@Iwan said...

Ayu~

alhamdulillah rezeki beb..
ko tak perasan kut..