♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, February 13, 2013

Wordless Wednesday | Seksi dalam kereta...;)

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..
Alhamdulillah kembali mula berkerja..ada yang belum start kerja ke? selamat bercuti lagi..:)

Cuti Chinese New Year saya dipenuhi dengan treatment bersama keluarga je...itu yang paling best kan, dua hari bersama keluarga side saya...dan dua hari lagi bersama keluarga side suami..adil kan!hikss. Musim orang kahwin juga time cuti nie...termasuk juga sepupu-sepupu saya telah pun selamat melangsungkan perkahwinan pada 9 dan 10 februari...Alhamdulillah. Full story...soon...hehe

ni ha budak cekci ....masa on the way dari Penang nak balik Perak.....buang baju, sebab comot.. pakai baju lawa-lawa makan cookies meleleh-leleh...huhu..

 spec Mama dia bedal...hahaha..

cekci kejap je...lepas tu kasi pakai baju balik, nanti sejuk dada tu ha....

alahai sweet...nak kiss Mama...sampai terkebil-kebil Mama ha..Kahhhh!

#sian anak Mama...hari ni hantar kat Mak Ani(Babysitter), menangis pula dia...cuti banyak hari, buat perangai la yer...susah hati Mama nie taw....huhu..

#nanti update story lagi yer...story trip hari tu belum habis update kan..

Terima kasih singgah sini...:)
Love+Peace
ZII



18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala tomei2

Myra Jay said...

Budak seksi yang comel :D

fazilzura said...

tembam nye pipi diaaaaa

::NureeN:: said...

best la dpt blk 2 2 belah family, aku blk jitra ja pastu ahad pg dh ada kat png sbblaki aku standby huhuu....
irfan mkn cookies apa tu smpi comot baju? HEHHeeeebest

Zura@Iwan said...

Hanum~

ala tomey2..hehe

Zura@Iwan said...

MJ~

hikss...suka tk pakai bj..

Zura@Iwan said...

Fazilzura~

dl lg tembam..now dh surut ket dh beb...aktif dh..

Zura@Iwan said...

Nureen~

aha alhamdulillah kitaorg leh blk kg dua2 belah...tp per la laki hg kena standby kan..kerja..

irfan mkn cookies homemade..

atuk said...

Assalamualaikum Zura

kemek hidung budak tu kena spec mamanya....

el said...

muka ko cam stim je hahaha

Cho Zila said...

hangat ... seksiler sikit...

Zura@Iwan said...

AtuK~

waalaikumussalam atuk

hahaha..dia sdiri yg tarik cm tu atuk

Zura@Iwan said...

el~

stim tk stim..mmg aku syg bangat mcm bf plak..haha..

Zura@Iwan said...

Cho~

haha..bdk2 tk per..

kalau kita..mau pengsan..haha

wantie said...

alalala... si comel yg seksi.

badan tak tutup.mata pulak yg di tutup yer

Zura@Iwan said...

wantie~

hehehe...

slim dh bdk ni..tp comey ...ahha

Sidratul Muntaha said...

I'm sexy and i know it.
*mmg susah ati gak klu ank2 buat pangai takmo gi sekolah

Zura@Iwan said...

Ayu~

haha..jgn mak pak dia cekci dh..