♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, February 4, 2013

Kembalikan Mood...Haiii!

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera

 good morning everbody! zura in the house....hikss...

Salam hari isnin..semoga mood ceria sentiasa ada dalam diri....:)

Dalam hati ada taman...hahaha...

#entry...coming soon....:)

Love+Peace
Zura@Iwan

16 comments:

Anum said...

comelnya dia

Ratu Hatiku said...

Comelnya dia pakai shawls tu.. :p

::NureeN:: said...

amboi.. berseri2 aih muka pagi nih... dpt hadiah ker semlm...
weh, laki aku x prasan hampa, ptt la menonong jerr jln semlm tinggai kami kat blkg..
bila aku p kat dia habaq jmpak hampa dia kata x tau pon hahahhaa.....

Zura@Iwan said...

Anum~

alhamdulillah..
biasa2 je..

Zura@Iwan said...

Ratu~

aha shawl tu menaikkan seri..hehe

Zura@Iwan said...

Nureen~

ni pic klmrin la beb...
aha dpt hadiah dr Mata turun ke Hati..ahakss...

tu la tgk dia menonong je..mybe hgpa nk cpt ..lapar kut..hikss..

tk per..lgpun aku pun nk cergas...hehe..

atuk said...

Assalamualaikum Zura

ini yg buat hubby happy.... :)

Cho Zila said...

canitknyer tudung dia.. akakpun nak pakai tudung gitu.. teringin le rpulak...

Zura@Iwan said...

Atuk~

wslm..

smoga hubby sy happy sll..

macih atuk..

Zura@Iwan said...

Cho Ila

tdg cantik dr Gieyana's Limited Edition..hehe..

try la kak pakai..sure akak nmpk comey..hehe

wantie said...

hg dah rembat tuding gieyana ye.. lajussssssss

Zura@Iwan said...

wantie~

aku dh rembat lama dh tdg ni..
cuma br bkesempatan nk pakai..hehe

LiYa HaNiF :: said...

taman bunga apa tu hehehe..

Zura@Iwan said...

Liya~

taman mcm2 bunga ada..hehe

Sidratul Muntaha said...

nila gambo yg mcm edit
kalah aura wedding photo.
cun dah!!

Zura@Iwan said...

Ayu~

hahaha...tk edit pun..
tp setting pd camera tu..

kalau tgk real ha mmg tak cun lgsg..hehe