♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 30, 2009

CANTIK tak???

Bagi aku picca ni...is very beautiful....bersinar2 jer tgk. Sure la org yang berpengalaman yang edit nih. Sapa??? yer org yg sama penah edit gmbr aku ritu....iaitu En Zam. Terharu aku tgk hasil editan dia, w/pun model dlm picca tu posing tak brp cunggg....tp editan Zam membuatkan amat menarik...kekeke...

Tadi la tiba2 Zam kata ada email kt aku something...owhhh rasa surprise la jugakk..x sbr nengok. Tgk2 email gmbr aku yg telah siap diedit..kata zam" sebab boring yang melampau dan mood nk buat keja pun xda..jadi saya edit gambar ni..sorila kalu gambar tak cantek"
Zam memang cantik la kalu hg edit apa pun...aku sukerrr.....tenkui sgt2.....jadi tu yg x sbr buat entry nih...hehe..


psttt; kak Alona.....nih dah ada org pengalaman edit gmbr kite, siap latar belakang masjid lagik...........cantik tak?..hehe

34 comments:

~Firsya~ said...

humangaiiiiiiii,mmg cantekkkk beb...cunggg giler...spe kte model tue xcung,hehehe

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

apsal die kata xsantek? bnyk santek taw kak! mrendah dri lak en zam nih...

rumah ALLAH mang santek akak. ngee~

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

santekk2...acik sukerr..

~♥ cik intan® said...

.wahh cantiknyee
.rajin org tu editkan ek

.btw, da lame nk tnye
.hubby akak keje ape ek?
.bdan mcm tough je
.polis ke tentera ke ape?
.kuikuikui
.bz body lak kite neh ;p

Farhah Zaidah said...

cntiknyer....model 2 pun pndai posing maunya brtmbah cntik gmbr 2...hehe

[-suziey-] said...

hohoho tantek wei..mmg berseri..kena kaler ngn background..i likee..wei ko bg sket link aku kt zam tu..kot2 bila dia boring tahap gaban bole edit gambo aku yg xbape nk cun ni..ekekek:p

mama tisya said...

cantik2..sesuai la ngan model tu

neezareef said...

santek santek..leh frame gantung kt umah nih

neezareef said...

santek santek..leh frame gantung kt umah nih

AINANAM said...

zam la dh cerdik..tu dia buat suma cantik...kakakaka

el said...

zam tu xmo ke nak edit gmbo aku...kahhhh

nti daku banjer jco..nakkk!!!hehehe

Ernie said...

fuhhhh cunggggg giler la hehe...
memang cantikla cara orang tu mengedit gambar

zura@iwan said...

Firsya~

usihh...org yg edit tu la mbuatkan cungggg...hikss

zura@iwan said...

Bukan Sindarela~

saja la dia mmg merendah diri...

betui!rumah Allah mn2 pon cantik..

zura@iwan said...

e_car Nazrin~

kita pun sukerr..

zura@iwan said...

cik intan~

org tu mmg rajin kalu dia tgh boring...kekeke

owhh abg akak keja TLDM.."NAVY"...wakakaka...lawak ja la..dia keja under jabatan kesihatan.....

zura@iwan said...

Farhah~

usihh...malu haizz model2 tu kurang cungg la..hehe

zura@iwan said...

suziey~

tu arr tantek kan...i oso like...amboi nk srh aku promote ko kt zam lak yer...huh...nnti aku pk kan...kakaka

zura@iwan said...

mama tisya~

tenkui arr...zam mmg pandai edit..sapa pon model mmg match..

zura@iwan said...

neezareef~

hikss...ada gk nk buat frame...kena dpkkan gk..

zura@iwan said...

neezareef~

akan dframekan

zura@iwan said...

Ainanam~

awat dulu zam x cerdik ka? kakaka

zura@iwan said...

el~

hg posing lentik2 sket..nnti zam tu edit la gmbr hg...

uitt banjer aku jco dolu br zam tu tlg edit kt hg..

zura@iwan said...

Ernie~

aaa mmg pandai zam mgedit gmbor...tingin nk bljr dr dia..

Mrs. Adz said...

memang cantik la hasil dia tu..berlatar belakangkan masjid..so sweet

zura@iwan said...

Mrs.Adz~

aaa masjid tu yg cantik kan..

mamamiera said...

manenye x cungg.. cantik sgt2 la zura.. baiknye si zam tu meng'edit'kan pic kamu ye.. lgp0n gambo2 hang cntik2 belake.. mmg cntik sgtlah kal0 d'edit' lg..

zura@iwan said...

mamamiera~

hehehe...dia mmg baik hati edit gmbr org...time ngah boring la tuh...hehehe...

CuTeMiUt78 said...

wah... tantek aaar... nak gak gambo edit2 camni... hik..hik..hik.. agak2 zam tu nak tak buatkan utk akak...

mummYaeesh said...

zura, nampak mcm pengantin baru la sbb latar belakang masjid tu..woohoo..
sape dak zam ni..meh sini klu takde keje..edit gambar gue..woohoo

CINTAMANISZ Lite said...

Bagi akak..sori ye..akak ni kalo komen bukan memuji aje setiap masa tau, huhu..
Bagi akak..gambar yg En.Zam editkan ni kurang umpph ler kalo nak dibandingkan ngan gambar korang yg dia dah editkan sebelum ni. Bukan apa..En.Zam ni kan dah pro mengedit..tu yg akak komen cenggini, hehe. Jgn marah ye En. Zam. Komen membina ni..huhu..

Gambar latar belakang tu dah over shadow gambar korang ler Zura..
Tp yg gambar kat Lost World Tambun tu mmg superb, EN.Zam..

Akak mmg tak pandai mengedit tapi kalo bab mengomen ni..bukan main lagi ler, kehkehkeh..cowii

zura@iwan said...

Cutemiut~

heheha...agak2 sy dia nk buatkan kut..try la tnya dia

zura@iwan said...

mummyaeesh~

aaa cm pgntin baru yg dh lama...kahhh...
kalu dia x dk keja bleh la dia buat tuh..

zura@iwan said...

Cintamanisz~

akak...sy x kesah akak nk komen, hak akak kan. betui la x kan stiasa nk memuji idak...hikss..tp zura ni semua nya ok...org edit mmg nmpk cantik zura ckp cantik...kekeke..

zura mmg sukerr gmbr dia edit nih...siap dh ltk kt background desktop kt laptop lagikk..

tenkui akak komen akak bleh beri improvement kt zam tu juga...hehe