♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, February 14, 2013

Krabi,Phuket&Hadyai2013 : Ronda Pagi di Patong Beach,Phuket

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera
Kalau nak tengok entry trip yang sebelum ni sila klik label KrabiPhuketHadyai2013 yer..:)

Hari ke tiga bersamaan 26hb Januari 2013, kami dah berada di Phuket...yeayyyy dah jejak kaki di Phuket hikss...

 Kami stay di sini....

 Pagi...breakfast jam 7.30am...lepas breakfast sementara masa masih ada sebelum kami bertolak Tour De Phuket pada jam 12pm nanti..kami berdua keluar berdating dulu....

 Jom dating ...ronda-ronda pagi di Patong Beach...

eh masa nak keluar berdating tu, batery camera low...nasib baik ada tab, so ambil gambar guna camera tab tu je...hehe

 Jungceylon Shopping mall ..

 MammaMia......

 Bangla Road...Tsunami Hazard Zone, di sini bila waktu siang sunyi je..bila kala di waktu malam sangat meriah dengan manusia ...hehe.

 Berjalan kaki ke Patong Beach,

 kerusi rehat memang banyak di sini....

 sepanjang beach ni...penuh dengan kerusi rehat..time pagi cenggini belum ada lagi la dugong-dugong yang lepak-lepak kat sini...time tengahari ramai....hahaha...


 kena bayar taw kalau nak kerusi rehat ni...100baht, tapi kitaorang tumpang posing kejap je,tak kena bayor..



 Posing tak boleh blah..haha

 Mr Macho saya yg penyayang...:)

 
 Pose sebelum balik hotel...hihihi...

Persisiran Patong Beach,

Depan hotel kitaorang, masing-masing dah nak gerak gi "Tour De Phuket"

#entry...soon..

Sharing is Caring....Thanks for reading here!

Love+Peace
ZII

10 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Zura

membuatkan senarai naik ke atas....he he

el said...

nape ko x landing kt kusi rehat tu zura..hahaha alang2

Zura@Iwan said...

AtuK~

wslm atuk..

ye ke? ok la tu atuk

Zura@Iwan said...

el~

tak boleh beb...dorang jaga taw kerusi rest ni weh...sbb nak lepak duk kerusi ni kena bayor weh...

so kitaorg gitau duk sat je nk amik gmbr...dia usha je taw..haha

wantie said...

hg tak berjemur sambil berbikini kat kusi tu ke.. wah gempakkkkkkkkk plak nanti

Zura@Iwan said...

wantie~

hg nk srh aku berbikini? perghhh...tak bleh blah..haha..

Gieyana said...

br nmpak kebiruan air laut tu kt sini..kt krabi mcm tak nmpak jer..:-)

Zura@Iwan said...

Gie~

sini mmg biru laut dia..

tp kt krabi tu ada pulau yg laut dia cantik sgt..kt phi2 island tk slh aku..tp aku tk gi..hehe..

tu la..time aku p tu, laut jd ijo plak..ahha..

Sidratul Muntaha said...

kat sana
patong ape maksud diaorg yerk?1
tgk byk simbol ikan lumba - lumba

Zura@Iwan said...

Ayu~

alamak aku lupa nk tnya tour guide Patong maksud apa..hehe

ikan lumba2 sbb laut depa ada ikan lumba2 la kut..heheh