♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 5, 2013

Birthday Party

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera.

Story bulan januari tak habis lagi, actually malas nak update..tapi semua tu kan kenangan. Saya suka simpan  gambar-gambar kenangan...:).

Dapat jemputan majlis ulangtahun kelahiran adik ipar, di sambut bersama anak-anak dia...kira 3 in 1 le...

Tarikh: 31hb Januari 2013
Lokasi: Bayan Baru
~ Birthday Party >> Ita (Adik Ipar), Tasya dan Misya~

Let's picture tell the story iyo dak?hihihi..

 Bersembang antara kaum perempuan...me bersama adik-adik ipar....:)

 Irfan nak makan sendiri...last tak makan pun...

 Tasya (8 tahun) dan Misya (5tahun)

 Peace Yoo!..semua ikut Mak Long dorang buat Peace..hahaha...

Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat Ita(adik ipar), tasya dan misya (sambut birthday in advance) , semoga berbahgia selalu....:)

Nanti beli hadiah kat Mak Long pula yer...hihihi..

# Alamak gambar makanan lupa nak snap daa.....lapar punya pasal..tak dan nak snap..kekeke..macam-macam ada >> kek, pizza, roti jala, bihun, satay...perghhh makan bertambah saya..hehe

Terima kasih singgah ^_^

Love+Peace
ZII

19 comments:

Anum said...

layannnnnnnnnnn

atuk said...

Assalamualaikum Zura

selamat hari jadi Ita, Tasya dan Misya

::NureeN:: said...

aku x pernah join mana2 besday party tau hehehe..
hepi belated besday to ita, tasya n misya

el said...

aku igt lagi jumpa meisya 1st time ms tu dia 2 tahun kot jumpa kat bayan baru kan..skun dah besar..cantek hehe

lieyalatif said...

wah best2...suke gak gi bash ni...makan sedap2...budak pun suke dpt goody bag ngan makan kek comel kan....

irfan makan roti jala tu kan heheheh

wantie said...

tu dia sambut 3 sekali . senang citer.

LiYa HaNiF :: said...

seronoknya.. bila dpt berkumpul cam ni kan..

Zura@Iwan said...

Anum~

layannn...hehe

Zura@Iwan said...

Atuk~

wlsm..

macih atuk..

Zura@Iwan said...

Nureen~

aku pun jarang..
tp adik ipar ni sll gk buat utk bday anak dia..hehe

Zura@Iwan said...

el~

betui2..hg penah jumpa misya kan..
masa tu dia 2thn arr tk silap aku..hehe..

skun dh bsr..aku pun tk sgka..hhee

Zura@Iwan said...

Lieya~

kita jarang nk pegi bday party gini..

bdk2 best la dpt goodies tu..tp adik ipar dia tk buat..

aha dia mkn roti jala..tp tk mkn pun..

Zura@Iwan said...

wantie~

aha 3 in 1..sng sekali ha..save,,

Zura@Iwan said...

Liya~

masing2 kerja..time gini la nk kumpul..

ALoNa CintamaniszLite said...

owh..ni majlis harijadi yg zura bgtau ari tu ye..hehe..

majlis harijadi anak sedara jgk ye..ngee...sama ler.

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha kak...

bday anak saudara n mak dia..hehe..

Sidratul Muntaha said...

jarang2 jugak join tpi ade amsa mgm suke buat potluck tuk kengkawan

Zura@Iwan said...

Ayu~

aku ni sbb adik badik yg buat..so mmg kena join arr.hehe..best gak..bab mkn..haha

Zura@Iwan said...

Ayu~

aku ni sbb adik badik yg buat..so mmg kena join arr.hehe..best gak..bab mkn..haha