♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, February 4, 2013

Jalan-Jalan Cuci Mata petang Ahad...

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera.

Setiap manusia rezekinya datang berbeza-beza, dan yang penting yakin pada rezeki dari Allah s.w.t....Ameen..

posing diri sendiri..kakaka..( ada tegur lain muka saya masa ni...actually biasa je..maybe camera effect ..hehe, jangan tertipu je..muka saya habis calar balar dek kerana cakaran harimau irfan..hahaha)

Hari minggu dapat "hadiah" untuk diri sendiri + untuk keluarga kecil saya...;), hadiahnya bukan dari segi kebendaan tapi..dapat spend time bersama-sama adalah hadiah yang istimewa buat saya, jalan-jalan cuci-cuci mata pun dah cukup...kalau dapat shopping tu dikira extra bonus la kan.......Alhamdulillah kegembiraan keluarga kegembiraan saya juga....syukur dengan rezeki dan anugerah dari yang Maha Esa. Saya yakin kengkawan pun sangat gembira bersama keluarga tersayang..:)..mudah-mudahan...

dua hero chenta hati saya...di Queensbay..

 Deco-deco for chinese new year...:)

 nak posing-posing la kat sini..tapi ramai sangat duk beratuq nak bergambar...hahaha..

 posing macho hubby ai nieh...hahaha..

sambil tunggu gambar siap diprint di Harvey Norman tu..kita ronda-ronda dulu, lagipun datang QB pun dah petang ..memang jalan-jalan cari pasal je kat sini...boring kononnya duk rumah.

suci je muka baba Irfan..hahaha...sapu licin ..sayang awat janggut buang..huhu..

sayang mama, ummie, ibu, (irfan belum rasa nak panggil mama dia nie>huhu...kat hubby dah mula kedengaran bunyi baba...hehe..)

Tak sangka jodoh...jumpa Nureen kat Queensbay gak, tapi masing-masing membawa haluan sendiri..sebab Nureen+family baru sampai..nak cari tempat makan kut...kitaorang pula nak cergas nak balik dah..hehe..

#yang bestnya..dapat gak hadiah dari "Mata turun ke Hati" walaweiii dalam hati ada taman gak nieh..kekeke

Terima kasih singgah sini..:)

Love+Peace
Zura@Iwan


18 comments:

Anum said...

syok2

wantie said...

syok jenjalan wei..

makin seri seri muka hang.

atty's said...

tomeynya zura..ni yg teringin nak pakai shawl

Zura@Iwan said...

Anum~

mmg syok bsama yg tersayang..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

syok bangat..

seri ada "makna" haha

Zura@Iwan said...

kty~

ala biasa je kak saya..

try la pakai shawl kak..:)

LiYa HaNiF :: said...

hamboi syoknya... ^_~

Nad MamaZN said...

Kak, halus mulus la..cantek! =)

el said...

npk berisi sikit muka hang..mayb hang tahan senyum x npk gigi hahahahaha

aku suka pic hang ngan irfan comey!

Zura@Iwan said...

Liya~

syok2...hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

biasa je ni nad...macih la..alhamdulillah

Zura@Iwan said...

el~

tahan senyum tk nmpk gg...kahhh! lawak statement hg...

tu la hb aku snap candid..hehe

Sidratul Muntaha said...

sokmo jln2 la mak irfan ni
ahhaa
xpelah ank tak byk ragam
kami nk selalu jln letih la..
budak2 ni klu bwk jln2
hamek kau
sorang2 claim nak toys.
pitams!

Zura@Iwan said...

Ayu~

hehe...jln2 ptg ari je Ayu..
pagi tghari duk umah..kalau spjgn ari jln mau letih gk.
si irfan ni byk ragam gak..ikut mood..
klmrin pun buat pangai sbnrnya..tp dpt dipujuk...keriau kuat gk dia..adeii..

ALoNa CintamaniszLite said...

irfan..irfan...
buah hati kesayangan mama dan papa laa ni....
nasib baik ler dia nk dok kat dlm troli tu, hehe..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu la kak..tu pun dia buat pangai gak..

bleh dia nk tolak troli tu sdiri..kita stop dia keriau..adeii..

Mar Maria said...

betul tu sis..bg sy jak hadiah istimewa dpt spend time bsama fmly lah pling bhrga kan...

Zura@Iwan said...

Mar~

aha..
bsama family la yg best kan..