♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 19, 2013

Terima Kasih Semua...

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera..

Saya nak ucapkan terima kasih kepada semua kengkawan, family yang mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran dan mendoakan yang baik-baik untuk saya pada 16hb lepas...by BBM, SMS, facebook dan blog...saya terharu kerana mempunyai kengkawan yang baik-baik seperti kamu semua...semoga Allah sentiasa merahmati korang...Ameen..

Terima kasih juga saya nak ucapkan kepada suami tercinta kerana membuat plan last minute celebrate birthday saya di Pulau Langkawi....hati sangat teruja...gembira tak terhingga...percutian short trip yang santai...terima kasih ya Allah di atas kurniaan rezeki dari Kamu...

Alhamdulillah selamat pulang ke Pulau Pinang dari Pulau Langkawi kelmarin...penat tu belakang kira, yang penting memang berbaloi walaupun plan last minit..hehe..En suami siap beli kek lagi tanpa pengetahuan saya, alamak romantik la pula yer dia...ala tomei-tomei..hehe. 

#Hmmmm...entry soon yer...haihhh trip percutian ke Thailand pun saya belum habis update...hahaha...

Terima kasih sudi singgah sini...:)

Love+Peace

ZII

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sama2

fazilzura said...

heheh kan kan ..

penat tu x yah cite la.. tolak tepi

tingat ms cuti2 g penang dgn korg .. penat jgk tp sume x terasa bile dh jmp korg2

Zura@Iwan said...

Hanum~

:)

Zura@Iwan said...

fazilzura~

tu arr..

tmbh2 kita bw anak kecik kan..mmg penat gk ler...dia keja nk berlari2 aje..hehe...

tp yg penting cuti treatment bsama family ni mmg best ..

ALoNa CintamaniszLite said...

surprise...tp sempat ler kot zura isi borang cuti. Pandai iwan wat surprise ye..

Zura@Iwan said...

k.alona~

sy amik EL la kak..ari sbtu gtaw boss..hehe..

el said...

kasihmu diterima smpi bila2 ewahhhh haha

Zura@Iwan said...

el~

ewah start laju mengomen ni..ahha

wantie said...

same same..

Zura@Iwan said...

wantie~

:)