♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, February 28, 2013

Holiday@Langkawi : Gambar-gambar menarik Haiwan di Underwater World...

Assalamualaikum..Salam Sejahtera,

hai kawan-kawan...ala tomei-tomei...! jambu la korang...:)

jom layan sambungan edisi penjelajahan kami di Underwater World, Langkawi, entri kelmarin di SINI , kali nie saya kasi cuci mata beberapa jenis haiwan yang ada kat sini, kalau nak tengok semua kena datang sendiri, baru puas hati..hehehe. Jangan marah...gurau sekali sekala..

 Nama haiwan-haiwan nie, maaf saya tak ingat...tak hafal la pulak..haha, kita layan gambar je ler...:)

 ayam apa ntah nie...


 cute nie..

 burung kakak tua..hehe

 singa laut ni..punya la laju dia renang....

 Penquin cute..

 khusyuk dia layan...


 shark wehh..





 nemo..nemo...

 jelly fish yer..

kuda laut ni duk buat apa tu? mengawan kah? hehe

 tengok..macam kayu la pula ikan ni...hehe..

Sekian dari saya lintas langsung dari Underwater World, Langkawi....kahhhhh!

Nanti saya bawa anda semua jelajah Bird Park pula yer...tempat ni best, sebab dia open bagi burung-burung yang jinak taw...siap boleh kasi makan kat dorang....entry soon k...:)

Thanks uols..

Love+Peace
ZII

#tuan tanah masih tak sihat...cough+flu+fever...


16 comments:

wantie said...

binatang apa yg tulis cute kan tu? aku lupa l. that day aku dok cari jugak nak tengok.

tengok gambaq mcm monyet. Amirul kata dia dok sembunyi kot pokok pokok tu. tak jumpa jugak.

rasanya masa aku pi tu depa pi mandi laut kot. kahhhh

Sidratul Muntaha said...

gambo no 11 tu ape?
mcm bunga laut je

Nurzakiah Hanum said...

tenang je tgk gambar nie

Kesuma Angsana said...

mmg sagt2 menariklah !

ALoNa CintamaniszLite said...

uii...penguin kiut tu..masa mula2 bawak mai m'sia harga dia sebijik keta kancil baruuuu...tp demi nk bagi rakyat m'sia tgk real punya..beli ler jgk, kan...

Mar Maria said...

wahh..bestnyeaa..sgt cantik semua tu..

el said...

pic burung kakak tua tu cantek

Myra Jay said...

Cantik hasil tangkapan, clear..:)
Hidupan laut pun nampak jelas :D

Zura@Iwan said...

wantie~

tu la..nama apa ntah..aku pun tk hafal..haha..

dia tk byk..suka nyorok...

Zura@Iwan said...

Ayu~

bunga laut kut..

Zura@Iwan said...

Hanum~

kalau tgk real lg best kan..

Zura@Iwan said...

KA~

sgt menarik..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

skrg byk kak tgk dlm sangkar dia..cute2 belaka..

Zura@Iwan said...

Mar~

tu arr..cantik kan..

Zura@Iwan said...

el~

aha..
mmg cantik burung kakak tua tu..

Zura@Iwan said...

MJ~

thks..
photognya cik abe la..dia mmg suka amik gmbr..