♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, February 4, 2013

Sepetang Sabtu Beriadah...

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera

Story weekend lagi saya nak share kat sini...lalalala...jangan jemu dengan blog saya yer...hehe..

 setelah mr daddy settle hal kerja dia di office, saya teringin nak makan laksa...so hubby ajak lepak kat padang kota....

 terima kasih sayang...kerna memahami saya segalanya...:) 

 lepas kenyang makan laksa dan sotong kering bakar...lega rasanya...kita lepak bawa irfan tengok ombak laut dan menghirup angin yang sepoi-sepoi bahasa tu..hehe..

 seriau saya dengan Irfan..risau dia nak turun bawah ni je..huhu..

 yeayyyy...irfan suka...port dia la....mula-mula je malu nak main..lepas tu....

 apa  ni duduk je sayang...boleh tengok orang main je...hahaha

 ngeeee...nampak perut....nasib baik bukan perut baba dia..kakaka

 dah mula masuk terowong....hehe

 ajak balik tak mau pula...hehe

at last...dia duduk dalam terowong tak mau keluar...jenuh budak-budak yang lain suruh keluar..sabar je Irfan ni...buat lawak tul...

Seronok beriadah gini petang-petang...ada plan nak bawa Irfan berjogging...kakakaka..sebab irfan suka berjalan, berlari-lari..so kita ajar dia bersukan...hehe..

Suka hati betul tengok Irfan bila dapat bebas bermain gini.....nanti mama dan baba bawa pergi main playground lagi yer....:)

#picture snap using by blackberry hp..

Terima kasih singgah...

Love+Peace
Zura@Iwan

12 comments:

wantie said...

hahaha... irfan wat roadblock kat dalam terowong tu..

Anum said...

suka anak2

Zura@Iwan said...

wantie~

tu la
buat roadblock pula dia..
terjerit2 aku pujuk dia keluar...
bdk2 lain stuck dlm terowong tu..hehe

Zura@Iwan said...

Anum~

suka kn.
in shaa Allah moga Anum ada rezeki nk timang bb nnti..

el said...

hahaha xmo kuar ye..xmo bg org lain kuar ye..heheh comelnyer napk perut..awww perut babah xmo tgk tutup mate haha

Zura@Iwan said...

el~

aha beb..dia block dorang..
bdk2 tu nk keluar..dia bleh gelak plak..adeii..

LiYa HaNiF :: said...

budak2 bila dpt main.. mmg seronok kan..

Zura@Iwan said...

Liya~

tu la..
dia berlari2 pula tu..
kita yg kejar dia..

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe..suka dok dlm terowong ye..
hehe..mesti dia pelik masa tgk budak2 soh dia keluar tu..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

dia gelak kak bila bdk2 tu srh dia keluar..haha..

Sidratul Muntaha said...

honestly
mmg muka laki ko mcm pelaokon
tpi aku lupa!!
adei..
pernh komen mcm tu jugak
mgm macho la laki hang ni
ade la gaya2 pelakon dari Johor yg dating dgn linda onn lps tu dating dgn seka al yahya tu tpi tak jdi
sape erk?!!
adeii (haku dulik ape salah tulis nama artis!!ahahasbb elok2 pok dia bagi nama.sesuka kodok nak tuko!)
seka ke sekeca?!
entah
lantok pi

Zura@Iwan said...

Ayu~

aha mmg ko penah komen gitu beb..
tp sapa dia pelakon tu beb..
haihhh perasan laki aku lak nnti..muka mcm pelakon
tp dia mmg macho arr..kahhh..perasan arr aku..hehe