♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, February 22, 2013

Holiday @ Langkawi ~Intro

Assalamualaikum..Salam Sejahtera,

Baru nak update sikit pasal holiday di Pulau Langkawi....:), saya kasi intro dulu..

Sangat teruja bila en suami kata nak pergi holiday di Pulau Langkawi...jumaat baru en suami bagitahu, dia dah arrange semua ...amboi-amboi pandai la dia..hahaha., actually plan nak pergi 2hari 1 malam je, tapi disebabkan hari Sabtu sedikit lewat bertolak ke Langkawi (ada masalah teknikal yang tak disangka berlaku...semua itu dugaan..)kita plan extend satu hari lagi, saya apalagass laju-laju la apply leave...huhu.  Kata en suami my birthday apa salahnya celebrate sekali,  wahhhh...tak sangka you...bahgia rasanya. 

Percutian 3hari 2malam yang sangat bermakna buat zura@iwan.co, terima kasih en suami yang tersayang...:)

  Hotel dan kereta en suami dah booking, kitaorang stay kat Pantai Cenang...nasib baik extend satu hari lagi, masih ada bilik kosong..hehe.

  kek surprise dari en suami buat isteri tercinta...dalam diam-diam dia dah order cake, minta kawan dia kat Langkawi belikan...so sweet darling!...

 lagipun niat kami berdua juga nak bawa anak kesayangan ni cuti-cuti sambil merelaxkan otak,....hari tu mama dan baba pergi cuti-cuti tak bawa dia kan.....hehehe. so kami terjah tempat-tempat yang memang sesuai untuk Irfan lah...UnderwaterWorld, Langkawi..

Dan Bird Paradise, Langkawi....

Memang Irfan teruja pergi tempat-tempat gini....aktif....kadang-kadang tak dapat di kawal perbuatan dia tu...hehehe.

Percutian yang santai lepak-lepak tepi laut....memang terBAIKK lah...

Alhamdulillah di atas kurniaan rezeki dariMu ya Allah....segala yang terjadi ada hikmahnya, semoga Engkau kuatkan hati kami supaya sentiasa berdoa dan mengingati Engkau...Ameen..

Terima kasih singgah sini...:)

#full story...soon..

Love+Peace
ZII



24 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

wahhh jalan2 sakan yea ..bestnyee

Gieyana said...

mmg panas sket la kan..plan nk g gak nnt insya Allah...:-)

mamalieyna said...

Waaah percutian surprise..best2x :-)

Nad MamaZN said...

Bestnye
Suami akak ni romantik gak ek
Hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

owsemmmm....
suwittttnyer korang...hehe..

el said...

untunglahhhhhh
ada bw ceklat tuk aku x ni

Zura@Iwan said...

Adlin~

alhamdulillah

rezeki nk g jln2 kan..

Zura@Iwan said...

Gie~

lgkawi biasa la kan..

pns..lain sket cuaca dia tu..hehe..

nnti tggu bb keluar bleh la pergi..hehe

Zura@Iwan said...

mamalieya~

surprise la sgt kan...

ok la kan...sekali sekala en suami yg plan..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

romantik pd mood gak tu..haha..

kalau bab jln2 mmg dia suka la..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hahaha..

akak n abg fadzil lg sweet taw..

Zura@Iwan said...

el~

ada beli coklat..

tp kalau lmbt..abis la..haha..

wantie said...

walawei...so sweet........

wantie said...

ye la wei.. budak budak kalau tengok binatang memang teruja...

tengok muka irfan kehairanan. hahaha

Sidratul Muntaha said...

since ko duk kat tgh2
mgm syok la
sape2 dok peak/penang.kedah
mmg la berjln sokmo.
ahahhaa
jeles aku!

Zura@Iwan said...

wantie~

sweet noh laki aku..haha..

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la weh...mereka akan berasa teruja kan..

Zura@Iwan said...

Ayu~

betui2..

so mari ko pindah duk utara..hehe

Kesuma Angsana said...

bestnyer ada kek surprise lagi hehehe

Zura@Iwan said...

KA~

alhamdulillah..

kek yg sedap..

Myra Jay said...

Hheee, suka la Irfan ye dibawa jalan2 :)

Zura@Iwan said...

MJ~

suka la dia.. mak dia lagi suka..hehe

Mar Maria said...

selamat hari lahir sis..bestnyeee...

Zura@Iwan said...

Mar~

tenkui dear~