♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, February 16, 2013

Hari ini Hari Ulangtahun Kelahiran SAYA...:)

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi...hari ini saya gembira kerana dapat lagi menyambut hari kelahiran saya yang ke 33 tahun....usia hanya pada angka, bukan pada wajah..kahhhh!.

"YA Allah ya Tuhanku yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Terima kasih ya Allah untuk usia yang telah Engkau berikan. Terima kasih juga untuk setiap rezeki yang Engkau kurniakan. Terima kasih juga untuk setiap cubaan yang Engkau turunKan. Terima kasih untuk bakat dan ilham yang Engkau anugerahkan. Terima kasih kerana keluarga bahagia yang Engkau amanahkan. Sesungguhnya terlalu banyak yang telah Engkau berikan kepadaku…. Tetapi terlalu sedikit pengabdianku terhadap-Mu

Engkau tetap menerima walaupun terkadang aku alpa, aku lupa. Aku silap dan khilaf menafsir makna setiap kurniaan dan dugaan. Namun begitu besarnya kasih-Mu….Engkau tetap melindungiku walaupun terkadang aku kalut merunggut ketika saat-saat lemahku datang. Aku tak pernah menafikan hak-Mu sebagai Khaliq walaupun terkadang terbuai dengan kesedihan yang amat perit.

Terima kasih ya Allah atas segala takdir yang telah Engkau tentukan untukku… Engkaulah Yang Maha Besar… Allahu Akbar!.. peliharalah aku yang lemah ini agar terus berpegang teguh pada tali-Mu…
Amin Ya Rabbil-Alamin. "



Selamat ulangtahun kelahiran buat diri ku sendiri....doaku semoga menjadi anak, isteri, ibu dan wanita yang bertanggungjawab pada keluarga ...InshaAllah, semoga ku sentiasa diberkati oleh Allah swt...Amin..

#Terima kasih Mak dan Abah kerana telah melahirkan dan menjagaku sejak dari kecil hingga dewasa..saya sangat sayang Mak dan Abah.....:)

#SAYA NAK KASI HADIAH KAT KORANG >>JADI RAJIN-RAJIN LA DATANG SINI YER!

Terima kasih kengkawan semua....sayang semua!


pstt; En suami nak celebrate birthday untuk saya tak? hahahaha..

16 comments:

el said...

Allah selamatkan kamuuu
Allah selamatkan kamuuu

Allah selamatkan Puan Zura
Allah selamatkan kamuuu

Happy Birthday sayang auuuwwww bebeh hahahahahaha

Semoga Pjg Umor, Dimurahkan Rezeki Bahagia Selalau Bersama Org2 Yg Tersayang dan Terbaik Utk Kamuuu yeayyyyyy

eh siyes byk2 pic ko kan..aku suka pic ang hat ni..npk muda sgt cam baru 23taun auwwww lagi hahaha

Enjoy ur day k
xoxo

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

happy b'day dear !
sama bulan la kita awal 4hari ..
wahh dah 33 tp muka tetap maintain 21 okey kekkee

semoga panjang umur dan di murahkan rezeki amin ..

Z@i Z@mR33 said...

hepi besday...

moga Allah pnjgkn umur & dmurahkn rezeki...

Syokkan besday kena time cuti...

Nad MamaZN said...

Hepi bday kakak ku sayang!
Moga pjg umur murah rezki
Moga segala impian jd kenyataan
Aminnnn

wantie said...

selamat hari ulangtahun kelahiran kamooooo....

moga Allah panjangkan usia, mrahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik.

Hidup semakin bahagia dan bahagia selamanya..

semoga tabah menghadapi dugaan mendatang.

semoga bertambah kaya raya

enjoy your day ok. selamat menikmati detik tepat tepat 33 tahun dengan penuh kesyukuran.

ieda immi said...

eppy bday dear !
semoga panjang umur dan di murahkan rejeki ;)

ch@ said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran kak-hah, tetiba tukar panggil kakak.

jaraknya jauh bebenor, hehe.
Cayalah, maintain muda je mu kak. kehkehkeh.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi belated besday!!!
semoga bahagia dunia akhirat, amin!!

Ena said...

Sedih pulak baca entry ni..

Hepi belated birthday ye.. Kita sebaya.. *_*

::NureeN:: said...

hepi belated besday zura....
wokeh... aku buka x totop blog hg hahhaa

Sidratul Muntaha said...

semoga dirahmati Allah selalu Zura
amin

Puan Hazel said...

sanah helwah! semoga diberkati Allah selalu, sihat tubuh badan, murah rezeki & bahagia sokmo

Kesuma Angsana said...

epy belated birthday ye dear

Zura@Iwan said...

Ameen...

terima kasih semua kerna mendoakan saya....

semoga Allah sentiasa memberkati kita..ameenn..

terharu saya ramai yg wish bday ni...:)

ALoNa CintamaniszLite said...

nampak mcm student u lagi ni...hehe

Zura@Iwan said...

k.Alona~

amboi kak..sonoknya saya..haha