♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, February 6, 2013

Golden Crab Craw | Sedap lahh...

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..

Selingan kejap entry cuti-cuti kitaorang...selit entry lain dulu yer...:)

Berdating dengan cik kak nie lunch kelmarin (hari ni date lagi di Subway dengan cik kak sorang ag..haihhh asyik makan fastfood je nie)...pengsan mak! nasib baik sekarang nie boleh tahan pula perut nie kalau tak makan nasi..huhuhu..

 sibuk cik kak Tie kita ni snap photo...hikss..

 nanti bertambah gebuss la cik kak nie ...kekekeke..

 kami order set baru...Golden Harmony Feast 1 ~ 1 regular pizza crab craw, 2 soup and 2 glasses of golden passion fizz (RM 29.90)

 memang saya rasa sedap lah...superb! maybe sebab lapar..dan dorang hantar kat kitaorang time panas-panas lagi...:)

Alhamdulillah tak berlaku salah faham yang pernah terjadi masa saya dan Nureen date kat sini dulu...sebelum tu kitaorang confirm dengan staff kat situ, boleh siap cepat tak, dia kata..maybe boleh..lagipun tak ramai masa tu.....hehehe..

Nanti nak makan bersama suami dan anak pula ler....:)

#next entry....coming soon!.

Thanks for reading here :)

Love+Peace
ZII

16 comments:

Cho Zila said...

sedap.. sedap... nak CNYni golden belakaler...

mama ila said...

sedapppp...lum try lagi nie..heheheh..pasni kena try!!! hahaha

::NureeN:: said...

buat aku gerammmmm..... awat dlu aku x sound jerrr mcm tie sound yerr... :P

Zura@Iwan said...

cho ila~

aha sedap..
CNY feast kan..golden belaka..

Zura@Iwan said...

mama ila~

sila try..sedap yer..

Zura@Iwan said...

Nureen

mmg geram kan bebs..
nasib baik kitaorg ni pergi..serve baik punya..

el said...

lama x mkn pizza..ni kat pizzahut ke

Zura@Iwan said...

el~

aha kt pizzahut,

wantie said...

syes sedap... amboi.. saja le tu buh gambaq candid aku. adoi...

nampak sangat le gigih ambik gambaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Zura@Iwan said...

wantie~

comey tak per...hehe...

Rinna said...

Waa sedapnyaa.. menu pizza baru nie.. :) Nak ajak geng laa pi makan.. :)

Zura@Iwan said...

k.rinna~

betui sedap kak..
mybe kena time sedap kut kan..
cer kak try..

Myra Jay said...

Tak try lagi menu baru ni, dah akak kata sedap.. harus lah terjah :D

Zura@Iwan said...

MJ~

sedap Myra..try la..

Sidratul Muntaha said...

aku kalau mkn pizza
tak kiralah ape brand sekalipun
mgm suke seafood
tuna..crab..prawn
huhuhuh
pastu ltk nenas
pergh!!
licin pinggan menjilat
ahahha

Zura@Iwan said...

Ayu~

oo suka seafood la ko yer?

tp mmg sedap la menu ni...aku mkn mcm tk puas deh..hehe