♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, February 28, 2013

Giveaway Zura@Iwan | Siapa Nak FM a.k.a Frigde Magnet?

STICKY MODE

~Update~

Assalamualaikum...

Alhamdulillah ..masa entry 16hb hari tu ada mention nak kasi hadiah kan? so saya dengan sukacitanya nak tanya siapa nak FM aka Fridge Magnet? hehehe...

Kalau nak FM sila cakap saya comey! "ala tomei-tomei"...cehhhhh....kekekeke....Siapa nak FM angkat kaki!kahhhh!

Okeh...okeh tak mau main-main...serius yer, nanti orang marah pula...nak kasi hadiah main-main pula yer, actually ada niat nak buat giveaway..tapi giveaway yang biasa-biasa je..simple je. Saya nak kasi penghargaan pada kengkawan yang sudi singgah dan tinggalkan komen di blog nie bermakna mereka tak jemu la dengan blog saya ni.....tapi saya nak kasi pada semua tak mampu la....maksudnya saya nak kasi pada yang bertuah! kalau nak kasi pada semua tak cukup budget den...hehe..

Alhamdulillah dengan rezeki yang saya ada...saya mampu beri setakat kemampuan saya aje....:)

Senang je "Clue" saya...."Rajin-rajinla baca entry-entry saya yang sebelum-sebelum ni atau yang akan datang dan jangan lupa tinggalkan komen juga sebab saya nak cari Pengomen Tegar di blog nie yer.... "  saya bagi masa sampai hujung bulan ni je...28hb Februari 2013...

owhh lupa nak bagitau...tak de syarat-syarat yer...:), FM dari negara Loas, Thailand, Myammar, ChiangMai..dan ada lagi...so apa tunggu lagi...mula la start berlegar-legar dalam blog nie..haha..

Selamat Mencuba yer kengkawan...Semoga ada yang bertuah!

Thank you...

Love+ Peace
ZII..

34 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nak2
hehe
saya comey! "ala tomei-tomei"...cehhhhh....kekekeke..

♥cikmOt♥ said...

eh eh...soklan takde tetiba ada clue???hehehe

Gieyana said...

aku nk gakkk..aci dak? Ala tomei tomei..:-)

Zura@Iwan said...

Hanum~

hahaha..

bkn tu la saya lawak jek..haha..

Zura@Iwan said...

cikmot~

tk de soklan la..

dh kasi clue tu..phm2 je la..haha..

Zura@Iwan said...

Gie~

aci2...

kalau hg btuah dpt byk FM deh..haha

ALoNa CintamaniszLite said...

wah....fm dari pelbagai negara tu sebagai hadiah. Mmg bertuah ler sape yg dapat, ye..

fazilzura said...

TOMEi TOMEi jgkkk ... NAK NAK

Zura@Iwan said...

k.Alona~

kut2 akak bertuah mn taw kan..hehe

Zura@Iwan said...

fazilzura~

nak? kena rajin la komen..

el said...

ooo baru pasan hahahahaha
ang jampi sat kat aku kot2 dpt bertuah kali ni yeayyyyyyy tetiba :)

Zura@Iwan said...

el~

haha..naseb baik...

good luck..moga hg btuah arr..

atuk said...

Assalamualaikum Zura

memang Zura comellllll.....he he

Zura@Iwan said...

Wslm atuk~

hahaha..

smoga atuk bertuah..

rajin2 komen ye atuk..

izan mama mia said...

singgah berkelana kat sini..salam kenal.. :D

::NureeN:: said...

ooouucchhh.... huhuuu, sure aku x dpt, sbb aku dh x dan nk bw

Zura@Iwan said...

izan~

salam kenal..

maceh add kita...:)

Zura@Iwan said...

Nureen~

tak per...

mn taw ada rezeki kan..

jgn putus asa..hehe

wantie said...

nak jugak. ala tomei tomei tomei...

kena sebut tomei tomei ka?

apa soklan?

Zura@Iwan said...

wantie~

hg ni baca la kasi paham..

mn ada soklan..aku kasi clue terus..

kena rajin baca n komen la..hehe

Sidratul Muntaha said...

crossfinger
aku takdan sgt nk komen2 sbb aku bukanya pengomen tegar pun
suek baca je
tpi tgklah mcmana
alah..
ape kata ko bgi aku free satu je?!
ahahhaha!!

*i'll try my best la tuk komen

Zura@Iwan said...

Ayu~

tk per2 paham...aku pun mcm ko..tak dan nk komen2...

ni saja la aku nk srh ko usaha kuat sikit..haha..

tenkui beb

Kesuma Angsana said...

wa ada FM bestnyer....

Zura@Iwan said...

KA~

sila la join..hehe

ieda immi said...

wah menarik dik
akak nie skrg tgh sebuk2 sgt2 .. huhu
tu yg selalu tertinggal entry zura ..
sorry dik huhu

Zura@Iwan said...

k.ieda~

rajin akak join le..
tk per...sy paham kak..

Myra Jay said...

Wahhh macam best je ni.. dah la pengumpul koleksi FM.. Best nieh :D

Zura@Iwan said...

Mj~

tak per..kalau sudi join le..

tk pksa k..hehe

mama tisya said...

wah fm aku suka...kalo dpt fm laos ,myanmar or chiangmai betsnye..aku tkde lg fm dr negara tu..:-p

Zura@Iwan said...

mamatisya~

aku pun suka..

tp ni kena mengomel kt entry2 aku beb...ikut la komen ikhlas dr korang...

#biasa la kdg2 tk de masa kan..mcm aku pun...saja la mak nk suruh kwn2 rajin sekali sekala..

Si Matatajam said...

Salam kenal...M follow sini..bestnya kalau dapat FM..M mmg peminat tegar FM ni..hi hi

Zura@Iwan said...

Si Matatajam~

salam kenal..macih siggh sini..

kalau ada rezeki M...try la..

Mar Maria said...

Assalammualaikum sis...wahh..FM ye...sy suka,sya suka..ehh slah..."ala tomei-tomei sis ni"boleh x mcmni ?hikhik
salam perkenalan...

Zura@Iwan said...

Mar~

waalaikummusalam Marr...

macih siggh sini...

hahaha..ala sy lawak je minta kata ala tomei2 tu...

actually nak cari pengomen tegar je..