♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, February 11, 2011

UPDATED: ALL CONTESTANT "Zura@Iwan GiveAway"

Salam semua.....

Hari ni baru dapat nak update nama2 peserta GiveAway....ada blog yg sempat aku terjah..ada blog yg blm sempat aku terjah yer...dont worry, akan ku dtg view blog korang ye..

So korang sila2 lah cek kt side bar aku tu...nama korang ada ke tak..kalau tak de, plz inform aku ye...kdg2 ku tlps pandang ....I'M sorry!!!..hehe.

Setakat jam 2.16 am pada 11/2/2011 peserta GA dah seramai 114org....Alhamdulillah ramai yg sudi join...ada kengkawan baru...dan ada kengkawan lama....tima kasih semua kerna support aku. Walaupun hadiah hanyalah besa2 aje....

Kalau ada yg sudi nak join lagi...sila2 lah....masih ada masa korang nak join ok....i waiting....hikss..

~ Aku bz....bkn bz apa pun...tp tak leh terjah blog kawan2 kt opis sbb line internet problem beb...geram2x..so tak dpt nak tigglkan komen...huhu...entry ni pun AutoPublish..hehe..

6 comments:

fazilzura said...

beb , nama aku xdak ... hheheehh acah jek ..

wahh pjg jgk nama2 nye yek ..

* x lama lg haku nak wat giveaway ... tungguuuuu

AkMa said...

nama aku dah ada..harap2 menang kali ni..hihihihi..

AziE-rAh said...

Okey.. My name in list... :)

zura@iwan said...

fazilzura~

cess...sj hg nk wat gempaq noh..hehe

pjg arr....100lebey tu..

owhh ye ke? nnti aku join plak..

zura@iwan said...

Akma~

wokeh...insyaAllah...

zura@iwan said...

Azie~

hehe..thks ye..