♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 8, 2011

Terima Kasih Buat Mummy_Ayu

Secara spontan Ku menjawab soklan teka teki yg diberikan oleh Mummy_Ayu, telah membawa kemenangan …jawapan yg pantas dan tepat…hikss. Tak sangka uols…teka tekinya kenapa Iris menangis?

Jawapan Ku:

1

Ni link teka teki tu…Terima kasih byk2 kpd Mummy_Ayu kerna memilih jawapanku ituww…..

P1130114

Actually adiah ni smpi lama dah…tangguh2 plak nak buat entry nie…

P1130115

Ada gmbr Iris yg comey dlm sampul tu..hehe..

P1130122

Ku dapat dua hadiah yg comey ini……terima kasih sekali lg pada Mummy_Ayu yer….kerna sudi buat Contest Teka Teki ni….Alhamdulillah rezki aku, teka2 betui la kan..hehe


16 comments:

[-suziey-] said...

nice n cute..tahniah..rezeki ko..

Hezesuze said...

wah tahniah tahniah uols
rezeki namenye tu hehe

Gieyana said...

tahniah2..comeyy jer yg kaler pink tue..:D

SyaNa said...

comel
ooo kt FB pn ade contest2 ek??

RuBiE ZaiNuDdin said...

tahniah..;)
comels adiah die..~.~

Rinna said...

Bestnyaa dpt hadiah.. Tahniah kerna berjaya.. :)

Nana said...

fulamak pandai hang teka na

mummy_ayu said...

baru baca..ma acih sbb sudi join & betul ak tu..he he he..

zura@iwan said...

@[-suziey-]

thks beb...hehe

zura@iwan said...

@Hezesuze

maceh kak..
ye rezki teka betui lak...

zura@iwan said...

@Gieyana

thks beb..
comey kan..cm anak pn pgnjur ni le..

zura@iwan said...

@SyaNa

bkn kt FB dear..kt blog gk le contest ni..

zura@iwan said...

@RuBiE ZaiNuDdin

thks ye...

zura@iwan said...

@Rinna

berjaya teka kak..x sgka ..hehe

zura@iwan said...

@Nana

tu la psl weyy..teka2 betui lak..tepat lak tu..haha

zura@iwan said...

@mummy_ayu

maceh gk buat contest ni ye..then rezki kita teka betui lak..hehe